Trash

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε τι φόρεσε για να ψηφίσει στην Τρίπολη – Μαγνήτισε όλα τα ανδρικά βλέμματα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε τι φόρεσε για να ψηφίσει στην Τρίπολη – Μαγνήτισε όλα τα ανδρικά βλέμματα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το όνομά της, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, πρωταγωνιστεί συχνά στις πρωινές εκπομπές και κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής 21/5, όπου άνοιξαν οι κάλπες, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εκλογικά κέντρα διαφόρων περιοχών με μόνο στόχο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ανάμεσά σε αυτούς και διάφοροι επώνυμοι όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το όνομά της, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, πρωταγωνιστεί συχνά στις πρωινές εκπομπές και κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι την Τρίπολη, αφού εκεί ψηφίζει, και λίγο πριν ρίξει το… δικό της λιθαράκι στην κάλπη, φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πατέρα της.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου «Ready to vote με τον μπαμπά Παναγιώταρο», έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε. Εννοείται πως εμείς σαν γυναίκες δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τι επέλεξε να φορέσει. Κάθε της εμφάνιση κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αυτή την φορά εμφανίστηκε με ένα απλό αλλά σικάτο σύνολο και φλατ παπούτσι. Απαλό μακιγιάζ και επιμελώς ατημέλητο μαλλί.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο