Trash

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε τι φόρεσε για να ψηφίσει στην Τρίπολη – Μαγνήτισε όλα τα ανδρικά βλέμματα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείτε τι φόρεσε για να ψηφίσει στην Τρίπολη – Μαγνήτισε όλα τα ανδρικά βλέμματα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το όνομά της, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, πρωταγωνιστεί συχνά στις πρωινές εκπομπές και κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής 21/5, όπου άνοιξαν οι κάλπες, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εκλογικά κέντρα διαφόρων περιοχών με μόνο στόχο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ανάμεσά σε αυτούς και διάφοροι επώνυμοι όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

View this post on Instagram

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Το όνομά της, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, πρωταγωνιστεί συχνά στις πρωινές εκπομπές και κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι την Τρίπολη, αφού εκεί ψηφίζει, και λίγο πριν ρίξει το… δικό της λιθαράκι στην κάλπη, φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πατέρα της.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου «Ready to vote με τον μπαμπά Παναγιώταρο», έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε. Εννοείται πως εμείς σαν γυναίκες δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τι επέλεξε να φορέσει. Κάθε της εμφάνιση κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αυτή την φορά εμφανίστηκε με ένα απλό αλλά σικάτο σύνολο και φλατ παπούτσι. Απαλό μακιγιάζ και επιμελώς ατημέλητο μαλλί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments