Focus

Kim Kardashian για Kanye West: «Είχαμε ωραία σχέση αλλά δεν δεχόταν τη βοήθειά μου»

Kim Kardashian για Kanye West: «Είχαμε ωραία σχέση αλλά δεν δεχόταν τη βοήθειά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: para-pc.net

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2012, παντρεύτηκε το 2014 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021

Η Kim Kardashian μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West. Η ιδρύτρια των SKIMS είπε ότι βρίσκεται σε καλό…δρόμο σε συνέντευξή της στο podcast «On Purpose with Jay Shetty». Επίσης, η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε ότι όσοι άνθρωποι βρίσκονται δίπλα της αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί.

View this post on Instagram

A post shared by $WAG (@stdntzwthagft)

«Κάτι που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθειά σου», είπε η Kardashian. «Δεν μπορείς να επιβάλλεις τις πεποιθήσεις σου και να τις προβάλλεις σε κάποιον που πιστεύει κάτι εντελώς διαφορετικό».

View this post on Instagram

A post shared by Rap World (@rappers.hype)

Αν και η Kardashian δεν ανέφερε το όνομα του πρώην συζύγου της, μίλησε ανοιχτά για τις αντίθετες απόψεις που είχε στο παρελθόν με ανθρώπους που ήταν κοντά της.

View this post on Instagram

A post shared by Chipku Media (@chipkumedia)

«Δεν είναι κακό να εκφράζεις μια διαφορετική άποψη. Γι’ αυτό ο κόσμος γυρίζει», τόνισε η ίδια. Και συνέχισε: «Ωστόσο, αν δεν έχετε τις ίδιες αξίες τότε δεν είναι κακό να αναζητήσετε ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πιστεύετε. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα δίδασκα στα παιδιά μου όταν θα ψάξουν για φίλους, συνεργάτες και σχέσεις».

Τέλος, η Kardashian πρόσθεσε: «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν μια σχέση δεν πάει καλά είναι αποτυχία, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι». Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2012, παντρεύτηκε το 2014 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021, αφού είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments