Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας στο pagenews.gr: Οι προτάσεις για τον Δήμο

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας μίλησε στο pagenews.gr για τις προτάσεις και θέσεις για τον Δήμο

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OTANEWS με το Γιώργο λαιμό για τις προτάσεις και θέσεις για τον Δήμο.

Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας στο pagenews.gr: Οι προτάσεις για τον Δήμο

Η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη υπ. Δήμαρχος Σαλαμίνας σημείωσε: “Η αγάπη για τα κοινά και ιδιαίτερα για το νησί της Σαλαμίνας είναι αυτό που με ώθησε στο να πάρω αυτή την απόφαση. Σε όλη μου τη θητεία ως Αντιπεριφερειάρχης έδινα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για τα νησιά λόγω της Αντιπεριφέρειας Νήσων και στους 8 νησιωτικούς δήμους πολύ μεγάλα και συμβολικά έργα στην περιφερειακή ενότητα νήσων. Ένιωσα ότι ήταν η ώρα όλη αυτή την εμπειρία, την γνώση που απέκτησα να προωθήσω το δικό μου το νησί από το οποίο προέρχομαι το οποίο είναι η Σαλαμίνα μας. Αυτός ήταν ο μοχλός που με ώθησε να ασχοληθώ με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και να θέσω υποψηφιότητα, θέλοντας πια να ασχοληθώ οριστικά με το νησί της Σαλαμίνας από το οποίο και κατάγομαι.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης δεν συμφωνούσα στον τρόπο διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής. Δεν συμφωνούσα με το όραμά της με τον προσανατολισμό της με το πως διαχειριζόταν αρκετά θέματα. Χάθηκαν πάρα πολλά κονδύλια για τη Σαλαμίνα που γνωρίζεται ότι η Σαλαμίνα πραγματικά τα είχε ανάγκη, χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες όσο και να προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε τη δημοτική αρχή, βρίσκαμε ένα τοίχο που δεν μπορούσαμε να τον κατανοήσουμε. Φανταστείτε ότι ήδη εκτελούνται πολλά έργα στην περιφέρεια αλλά θα μπορούσαν να εκτελούνταν πολλά περισσότερα έργα στη Σαλαμίνα όχι μόνο για την Περιφέρεια αλλά και από άλλα προγράμματα υπουργείων, ΕΣΠΑ, πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, χάθηκαν ευκαιρίες για το νησί. Έτσι οι ευκαιρίες που μας κόστισαν και μας στοίχησαν ήταν φυσικά και αυτό ένα κίνητρο” σημείωσε μεταξύ άλλων.