Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Γρ. Λέων υπ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο pagenews: Οι προτάσεις και οι θέσεις για τον Δήμο

Ο Γρηγόρης Λέων υπ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης μίλησε στο pagenews.gr για τις προτάσεις και τις θέσεις για τον Δήμο

Ο Γρηγόρης Λέων υπ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OtaNews με το Γιώργο Λαιμό για τις προτάσεις και τις θέσεις για τον Δήμο.

Γρ. Λέων υπ. Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο pagenews: Οι προτάσεις και οι θέσεις για τον Δήμο

Ο κ. Λέων τόνισε: “όπως είπατε ήμουν επί σειρά ετών από το 2010 συγκεκριμένα εκλεγμένος στο Δήμο Αθηναίων και μάλιστα έχοντας περάσει από πολύ σημαντικές θέσεις, μάλιστα τελευταία και ο Δήμαρχος ο Κώστας Μπακογιάννης μου είχε εμπιστευθεί δύο πολύ σημαντικές θέσεις όπως είναι η Αντιδημαρχεία δόμησης και δημοτικής περιουσίας αλλά και προηγουμένως τα κοινωνικά θέματα μέσω του ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων. Άρα έχω περάσει ένα σημαντικό σχολείο και μάλιστα με διάρκεια και το λέμε μεγάλο σχολείο γιατί ξέρετε η Αθήνα είναι ο κεντρικός δήμος της χώρας είναι ο Δήμος που διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια αλλά αν θέλετε από την άλλη μεριά και τεράστια προβλήματα, μια πόλη που έχει ανάγκη ένα δήμαρχο ιδιαίτερα ενεργό και ειδικά στην τελευταία θητεία πρέπει να πούμε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ένας τέτοιος δήμαρχος που πραγματικά όσα ήμασταν γύρω του μας βοήθησε να μάθουμε πολλά.

Τώρα όταν μένεις σε μια περιοχή και ζεις εκεί, όταν το παιδί σου πηγαίνει σχολείο σε ένα συγκεκριμένο δήμο, εσύ με την οικογένειά σου ζεις σε αυτό το Δήμοκαι βλέπεις ότι αυτός ο δήμος έχει δυνατότητες, πιθανά και ανεκμετάλλευτες και προοπτική και μπορείς να συμβάλλεις σε αυτή την πορεία νομίζω είναι χρέος σου να το κάνεις. Εγώ έτσι το αισθάνθηκα τουλάχιστον δεν σας κρύβω βέβαια ότι ήταν μετά από παρότρυνση αρκετών φίλων..”.