Ελλάδα

Πειραιάς: Ξεκινά στο Πασαλιμάνι 16/6 η έκθεση βιβλίου

Πειραιάς: Ξεκινά στο Πασαλιμάνι 16/6 η έκθεση βιβλίου

Πηγή Φωτογραφίας: Nou-Pou.gr

Φέτος μάλιστα η πρόσβαση θα είναι ακόμη πιο εύκολη καθώς ο σταθμός του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα πριν από την «είσοδο» της έκθεσης

Η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά ανοίγει για μία ακόμη χρονιά της πύλες της. Από τις 16 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου η καθιερωμένη γιορτή του βιβλίου θα στηθεί στο Πασαλιμάνι και θα περιμένει τους επισκέπτες, καθημερινά, από τις 7 έως τις 11 το βράδυ. Φέτος μάλιστα η πρόσβαση θα είναι ακόμη πιο εύκολη καθώς ο σταθμός του Μετρό «Δημοτικό Θέατρο» βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα πριν από την «είσοδο» της έκθεσης

Η φετινή Έκθεση Βιβλίου Πειραιά θα φιλοξενήσει δεκάδες περίπτερα γεμάτα βιβλία για όλες τις ηλικίες, με παλιούς και ακυκλοφόρητους τίτλους, εκδότες από όλη την Ελλάδα ενώ θα συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, για τα παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στην 35η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά συμμετέχουν οι εκδόσεις 24 Γράμματα, Δαίδαλος, Δεσύλλας, Διάνοια, Δίον – Ψαράς, Διόπτρα, Ελληνοεκδοτική, Ζαχαρόπουλος, Κάκτος, Καστανιώτης, Κέδρος, Λιβάνης, Κλειδάριθμος, Μαμούθ Κόμικς, Μεταίχμιο, Μικρός Ήρως, Μίνωας, Πατάκης, Πεδίο, Πνοή, Σύγχρονη Εποχή, Σωτήρ, Τραυλός, Υδροπλάνο, Χαρλένικ, Χατζηλάκος, Ψύχαλος, Ψυχογιός, Anima, Anubis, Jemma, i-write, Key Books και τα βιβλιοπωλεία Αστρινάκη Αγάπη (Εκ. Σαββάλας), Κουκκίδα (Εκ. Κουκκίδα, ΠΕΚ, Opera), Μαλτέζος (Εκ. Άγρα), Μπουάτσεκ (Εκ. Παπαδόπουλος & Τζιαμπύρης – Πυραμίδα), Ντειμέντε (Εκ. Χάρτινη Πόλη), Ποθητός, Πολυχρόνης (Eκ. Susaeta), Matura (Εκ. Οξύ, Φουρφούρι, Ίκαρος, Ύψιλον, Πόλις) κ.α.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη και σε συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments