Lifestyle

Daphnae Lawrence: «Θεωρώ τον εαυτό μου queer»

Daphnae Lawrence: «Θεωρώ τον εαυτό μου queer»

Πηγή Φωτογραφίας: Oneman

Daphnae Lawrence: «Το επώνυμό μου είναι Παπαρίζου, δεν ξέρω αν έχουμε συγγένεια με την Έλενα»

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Daphne Lawrence. Η νεαρή καλλιτέχνης, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση στο τραγούδι «Αίμα», μίλησε για την εμπειρία της από τη συνάντηση με την κορυφαία ερμηνεύτρια, ενώ αποκάλυψε το πραγματικό της επίθετο και την περιπέτεια που πέρασε με τις κρίσεις πανικού.

«Το επίθετό μου είναι Τσουλιά. Ο πατέρας μου μού έχει πει ότι το επίθετό μας ήταν Παπαρίζος-Παπαρίζου. Δεν ξέρω αν έχουμε συγγένεια με την Έλενα, δεν το έχω ψάξει. Ο προπάππους μου ήταν αντάρτης και έπρεπε να το αλλάξει», δηλώνει η Daphne Lawrence.

View this post on Instagram

A post shared by Minos EMI (@minosemi_official)

«Ξαφνικά μου έκανε follow-back η Άννα Βίσση στο Instagram και είπα: ώπα, τι γίνεται; Της έστειλα μήνυμα για συγχαρητήρια για όλα όσα έχει κάνει, μου απάντησε, με ρώτησε αν γράφω κομμάτια και αν της δώσω το τηλέφωνό μου. Με πήρε μια μέρα και μπήκαμε στο στούντιο», περιγράφει στη συνέχεια η νεαρή καλλιτέχνης.

«Αυτό είναι που κάνει την Άννα αυτή που είναι, ποτέ δεν περιορίζεται και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ», τόνισε.

Η Daphne Lawrence αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε με τις κρίσεις πανικού, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν τότε οι συμμαθητές της, χαρακτηρίζοντάς την μέχρι και «δαιμονισμένη».«Στην πρώτη κρίση πανικού που είχα πάθει πρέπει να μου είχαν γυρίσει τα μάτια, έλεγαν ότι είχαν γίνει μαύρα και κάτι τέτοια. Και την άλλη φορά που ξανάπαθα μετά το Λύκειο και συνειδητοποίησα τι είναι αυτό, είπα: ρε παιδιά, με αντιμετώπισαν έτσι τη στιγμή που χρειαζόμουν βοήθεια; Είναι δυνατόν; Οι δάσκαλοι βοήθησαν. Το έπαθα την ώρα που το πάθαινε μία άλλη κοπέλα», περιγράφει η Daphne Lawrence.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments