Lifestyle

Survivor All-Star: “Πιάστηκαν” με κινητό Μαριαλένα και Σάκης!

Survivor All-Star: “Πιάστηκαν” με κινητό Μαριαλένα και Σάκης!
To πλάνο που τους «έκαψε»

Οι δύο ομάδες στο χθεσινό επεισόδιο της Τετάρτης 24/5 βρέθηκαν στην παραλία να σχολιάζουν το περιστατικό ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star. Μπορεί το θέμα της συζήτησης ανάμεσα στα πηγαδάκια των παικτών να ήταν άλλο, αυτό όμως που πρόσεξαν οι παρατηρητικοί τηλεθεατές είναι ίσως ένα ακόμα σκάνδαλο στον φετινό κύκλο του ριάλιτι.

View this post on Instagram

A post shared by @mvrsedits

Στην παρέα του Βασάλου βρισκόντουσαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης και σε κάποιο πλάνο της συνομιλίας τους φαίνεται ένα μαύρο αντικείμενο που θυμίζει πάρα πολύ κινητό να είναι κρυμμένο κάτω από τις θέσεις που καθόταν το ζευγάρι.

Το «κινητό» αποκαλύφθηκε για λίγα δευτερόλεπτα όταν φαίνεται να φεύγει από τα χέρια του Σάκη πίσω από την πλάτης της Μαριαλένας και εκείνη αμέσως προσπαθεί να το κρύψει κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου υπάρχει μόνο κάμερα νυκτός.Στα social media έγινε χαμός, με τους χρήστες να μιλούν για ακόμα μία περίπτωση κοροϊδίας μπροστά στα μάτια του κοινού και της παραγωγής που δεν έχει τιμωρήσει τους δύο παίκτες ενώ σε άλλες περιπτώσεις, απλά και μόνο ύστερα από καταγγελίες έδιωχνε παίκτες από το ριάλιτι.

Το βίντεο σχολιάστηκε από τις πρωινές εκπομπές στις οποίες βρέθηκαν πρώην συμπαίκτες του Σάκη Κατσούλη οι οποίοι απέκλεισαν την πιθανότητα αυτό που φαίνεται να είναι κάποιος ατμιστής ή οτιδήποτε μπορεί να καπνίζεται καθώς όπως ανέφεραν ο Σάκης δεν καπνίζει καν τσιγάρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments