Πολιτική

Εκλογές 2023 Μητσοτάκης: Βόλτα στο Μοσχάτο, μίλησε με πολίτες

Εκλογές 2023 Μητσοτάκης: Βόλτα στο Μοσχάτο, μίλησε με πολίτες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το Μοσχάτο επισκέφθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

Το Μοσχάτο επισκέφθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Τα τελικά αποτελέσματα έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΝΔ

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών 2023, καθώς η ενσωμάτωση στην Επικράτεια έφτασε το 100%, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών και η Singular Logic.

Στις εκλογές 2023, οι οποίες διεξήχθησαν με απλή αναλογική, η ΝΔ εξασφάλισε μια νίκη με διαστάσεις θριάμβου, με τον χάρτη της Ελλάδας να βάφεται μπλε, καθώς η διαφορά έφτασε τις 20,72 ποσοστιαίες μονάδες.

Τα αποτελέσματα δίνουν πεντακομματική Βουλή με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση, η οποία θα ορκιστεί το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής και στη συνέχεια θα διαλυθεί τη Δευτέρα προκειμένου να προκηρυχθούν οι επόμενες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο 100%, τα κόμματα έχουν λάβει τα εξής ποσοστά:

ΝΔ: 40,79%

ΣΥΡΙΖΑ: 20,07%

ΠΑΣΟΚ: 11,45%

ΚΚΕ: 7,23%

ΕΛ.ΛΥ.: 4,45%

Τα κόμματα εκτός Βουλής συγκέντρωσαν ποσοστό 16,01%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments