Πολιτική

Πατέλης στο CNBC: «Ήττα για τον λαϊκισμό» η νίκη Μητσοτάκη

Πατέλης στο CNBC: «Ήττα για τον λαϊκισμό» η νίκη Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για μία συντριπτική εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και μία ξεκάθαρη ήττα για τον λαϊκισμό, μίλησε στο CNBC ο Αλέξης Πατέλης

Για μία συντριπτική εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και μία ξεκάθαρη ήττα για τον λαϊκισμό, μίλησε στο CNBC ο Αλέξης Πατέλης, αναφερόμενος στην κάλπη της 21ης Μαΐου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της Νέας Δημοκρατίας για ακόμα μία νίκη στον β’ γύρο των εκλογών.

Ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας μνεία στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας – ως έναν παράγοντα που οδήγησε στην επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής – επεσήμανε ότι η ανάπτυξη είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, ενώ αναφέρθηκε και στην αύξηση των επενδύσεων, αλλά και στην πτώση της ανεργίας. Μάλιστα, όπως είπε, η πρόοδος αυτή αντανακλάται και στις αγορές.

Ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες που θέτει η Νέα Δημοκρατία για μία νέα τετραετία, ο κ. Πατέλης υπογράμμισε τον στόχο αύξησης των μισθών, όπως επίσης και στους στόχους για περισσότερες επενδύσεις και μεγαλύτερη ανάκαμψη.

«Θέλουμε να επαναφέρουμε την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο χαμηλό ποσοστό που σημείωσε στις εκλογές, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ένα πρόγραμμα ύψους 83 δισ. ευρώ «αλλά δεν μας είπε πού θα βρει τα χρήματα», σημειώνοντας ότι ακολούθησε μία τοξική προεκλογική εκστρατεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments