Πολιτική

Τσαπανίδου: Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει αξιόπιστος

Τσαπανίδου: Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει αξιόπιστος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της κ. Σκέρτσου, δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει συντεταγμένος και αξιόπιστος στα ΜΜΕ», απαντά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της κ. Σκέρτσου, δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει συντεταγμένος και αξιόπιστος στα ΜΜΕ», απαντά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ , Άκη Σκέρτσου ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στην ήττα όχι με περισσότερη δημοκρατία αλλά με λογοκρισία».

«Και δεν θα της δώσει πλέον άλλες αφορμές για χυδαία διαστρέβλωση των θέσεών του. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από τη προηγούμενη. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους», πρόσθεσε η κ. Τσαπανίδου.

Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στην ήττα με «σιωπητήριο», όχι με περισσότερη δημοκρατία

«Χθες βράδυ μάθαμε ότι το “πολίτμπιρο” του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να επιβάλλει γενικό δημόσιο “σιωπητήριο” στα μέλη του, θέτοντας κεντρικό εμπάργκο στις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ» αναφέρει ο Ακης Σκέρτσος.

«Στο εξής μόνο κάποια λίγα στελέχη θα έχουν “ελευθέρας” από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου να εκφράζονται δημόσια σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ οι υπόλοιποι -εικάζουμε- θα αξιολογούνται πρώτα από την επιτροπή λογοκρισίας του κόμματος με βάση το γραπτό κείμενο “αυτοκριτικής” που κλήθηκαν να καταθέσουν και αν αυτό πληροί τις προδιαγραφές τότε ίσως να παίρνουν “ελευθέρας”» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ‘Ακης Σκέρτσος.

Τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στην ήττα όχι με περισσότερη δημοκρατία αλλά με λογοκρισία. «Το σταλινικό δόγμα “να λες τη γνώμη σου φτάνει να είναι και σωστή” επιστρέφει το 2023! Το είδαμε άλλωστε και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου απαγορεύθηκαν οι ομιλίες στελεχών πλην του Αλέξη Τσίπρα» προσθέτει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments