Trash

«Είναι κοντός κι αγύμναστος, φεύγω!»: Η εντυπωσιακή ξανθιά που έφυγε απ’ το First Dates

«Είναι κοντός κι αγύμναστος, φεύγω!»: Η εντυπωσιακή ξανθιά που έφυγε απ’ το First Dates
First Dates: Δε θέλει να χάνει το χρόνο της με κάτι που δεν ανταποκρίνεται στα κριτήριά της.

Aκόμα ένα άβολο πρώτο ραντεβού προστέθηκε στα τηλεοπτικά ραντεβού της εκπομπής First Dates του Star, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την 36χρονη Καρίνα από τη Λιθουανία που αποφάσισε να πάει στο ριάλιτι γνωριμιών για να γνωρίσει τον… έρωτα αλλά ακόμα και όταν κυριολεκτικά τον γνώρισε είχε τόσο υψηλές απαιτήσεις που δύσκολα θα πετύχαινε κάτι μεταξύ τους.

View this post on Instagram

A post shared by First Dates GR (@firstdatesgreece)

Η Καρίνα ξεκαθάρισε στη Ζενεβιέβ ότι το ύψος του άντρα είναι κάτι το οποίο δε διαπραγματεύεται υπερτονίζοντας αν κάποιος είναι κοντός τότε για εκείνη σημαίνει αυτόματα «κόκκινη κάρτα».

Δεν άργησε, όσο εκείνη περίμενε πίνοντας το ποτό της να έρθει ο παίκτης με το όνομα Έρωτας. Όμως ο Έρωτας δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλός, όχι τουλάχιστον τόσο όσο είχε βάλει τον πήχη της η Κορίνα.

Αμέσως έτρεξε στο μπάνιο και μιλώντας στις κοπέλες που βρισκόντουσαν εκεί τους είπε: «Αποτυχία μεγάλη. Είναι κοντός κι αγύμναστος, φεύγω», αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Μιλώντας μετά στην κάμερα η Καρίνα ξεκαθάρισε ότι τα κυβικά που θέλει στον άντρα είναι άλλα και «όταν την αγκαλιάζει θέλει να αισθάνεται ότι την αγκαλιάζει άντρας και όχι παιδί».

Ο Έρωτας, από τη μεριά του, παρέμεινε ευγενέστατος ακόμα και μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά της 36χρονης, η οποία τον προσέβαλλε τόσο με τα λόγια όσο και με το ύφος και τις πράξεις της. «Δεν είσαι αυτό που περίμενα και δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments