ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Γιάννης Σμυρλής
Γενικός Διευθυντής Νέας Δημοκρατίας

Γιάννης Σμυρλής στο pagenews.gr: Η κάλπη είναι άδεια – Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση

Ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, για τη φράση του πρωθυπουργού "η κάλπη είναι άδεια" και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και άλλα θέματα

Ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, για τη φράση του πρωθυπουργού “η κάλπη είναι άδεια” και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και άλλα θέματα.

Γιάννης Σμυρλής στο pagenews.gr: Για το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Ο κ. Σμυρλής δήλωσε: “Νομίζω ότι το πολύ καλό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία που έδειξε τελικά τι θέλει και τι ακούει ο κόσμος ήρθε διότι καταφέραμε και σε όλη την προεκλογική περίοδο να μεταφέρουμε το αφήγημα και μόνο της Νέας Δημοκρατίας που είναι: τι κάναμε 4 χρόνια, σε μια πολύ δύσκολη διακυβέρνηση με πολλές εξωγενείς κρίσεις, περάσαμε την πανδημία, πόλεμο, είχαμε την ενεργειακή κρίση και καταφέραμε παρόλα αυτά να κάνουμε καίριες μεταρρυθμίσεις να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Το πρόγραμμα του 2019 της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό που αν κάποιος έλεγε το 2019 μα είναι δυνατόν αν σου τύχει μια μεγάλη κρίση να το εφαρμόσεις; Θα λέγαμε ότι πιθανόν δεν είναι. Αυτό λοιπόν που κάναμε εμείς ήταν μια καμπάνια στην οποία υπενθυμίσαμε στον κόσμο τι είχε γίνει αυτά τα 4 χρόνια. Ήταν μετρήσιμα τα αποτελέσματα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό από ότι φάνηκε και βέβαια δηλώσαμε στον κόσμο τι θέλουμε ακριβώς να κάνουμε για την επόμενη τετραετία. Ο κόσμος ακούει. Αυτό απέδειξαν αυτές οι εκλογές και μπορεί να έρθει να δει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, μπορεί να δει αν αυτό που υπόσχεσαι μπορείς να το κάνεις και από που θα βρεις τα χρήματα για να το κάνεις..”.

Γιάννης Σμυρλής στο pagenews.gr: Για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ υπογράμμισε: “Εμείς αποφασίσαμε και τηρήσαμε μέχρι τέλους την απόφασή μας να κάνουμε μια καμπάνια για να αναδείξουμε και αυτά που κάναμε αλλά και αυτά που δεν πετύχαμε γιατί ξέρετε είναι σημαντικό και έχει να κάνει πλέον και με το πως ακριβώς σε ακούει ο κόσμος και το τι ακριβώς λες στον κόσμο, το να λες εγώ πήγα πολύ καλά στο κομμάτι της μείωσης των φόρων, στο κομμάτι της ανάπτυξης αλλά θέλω παραπάνω δουλειά στην υγεία, παρότι στην πανδημία άντεξε το σύστημα Υγείας με τα προβλήματα που έχει, παρότι κάναμε χιλιάδες προσλήψεις μετά από 12 χρόνια, παρότι φτιάξαμε ΜΕΘ και πλέον δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα να βρεις μια ΜΕΘ και είναι μια προίκα που μένει για το μέλλον. Όμως τι είπαμε; Είπαμε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά σε κάποιους τομείς και εκεί το συνδέσαμε με το πρόγραμμά μας στο μέλλον και σε κάθε κατηγορία πήγαμε και αναλύσαμε στον κόσμο, πως μπορείς να φέρεις αποτέλεσμα, τι αποτέλεσμα έχεις φέρει, πως έχεις αλλάξει τη ζωή του και πως φθάνεις σε αυτόν..” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Γιάννης Σμυρλής στο pagenews.gr: Για τη φράση του πρωθυπουργού “η κάλπη είναι άδεια” και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ο κ. Σμυρλής τόνισε: “Η κάλπη είναι άδεια πράγματι, είναι δεύτερες εκλογές, δεν είναι επαναληπτικές εκλογές και αυτό πρέπει να το λέμε με κάθε ευκαιρία για να καταλαβαίνει που υπήρξε έτσι μια σύγχυση το πως γίνονται οι δεύτερες εκλογές. Προκηρύχθηκαν εκλογές από την αρχή κανονικά η μόνη διαφορά ποια είναι, ότι δεν υπάρχει σταυρός στους υποψηφίους. Όλα τα άλλα είναι κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε μια καμπάνια η οποία έχει να κάνει με το πρόγραμμά μας, με την ασφάλεια, με την ανάπτυξη, με την κοινωνική Ελλάδα, την ψηφιακή Ελλάδα, την “πράσινη” οικολογική Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει με μια καμπάνια σε όλη τη χώρα. Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.”.

Γιάννης Σμυρλής στο pagenews.gr: Για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσαν στελέχη της αντιπολίτευσης αναφορικά με τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας

“Νομίζω ότι τα σχόλια αυτά δεν τιμούν αυτούς που τα κάνουν. Οι Έλληνες πολίτες κάθε φορά σε όλες τις εκλογές παίρνουν την ευθύνη να διαλέξουν το κόμμα που πιστεύουν ότι μπορεί να τους εκφράσει καλύτερα και φέρνουν αποτέλεσμα…”