Πολιτική

Ρουσόπουλος: Οι αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν σε ακυβέρνητη πολιτεία

Ρουσόπουλος: Οι αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν σε ακυβέρνητη πολιτεία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/Screenshot

Σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με την προεκλογική αντιπαράθεση για τους φόρους, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος τόνισε: «Πρέπει να διασφαλίζεται πάντοτε η καλή ψυχολογία στην αγορά. Η ψυχολογία στην αγορά παίζει τον καθοριστικό ρόλο στην οικονομία.

Επίσης, υπάρχουν τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις. Είναι άλλη η προσέγγιση που κάνει η αριστερά. Είναι άλλη η προσέγγιση που κάνουμε στη Νέα Δημοκρατία».

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε: «Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των εργαζομένων στην υγεία, όταν παραλάβαμε την κυβέρνηση, υπήρχαν 100.000 εργαζόμενοι στην υγεία. Από αυτούς 15.00 έφυγαν στη σύνταξη και σήμερα έχουμε 108.000 εργαζόμενους. Άρα, λοιπόν, σήμερα έχουμε περισσότερους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας.

Αναφορικά δε με τον προϋπολογισμό για την υγεία, αυτός ήταν 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ το 2019 και σήμερα είναι 5,2 δισεκατομμύρια. Άρα, οδηγούμαστε σε αυτό που είναι ακόμη καλύτερο για την υγεία, χωρίς να υποστηρίζουμε πως έχουμε φτάσει στο ιδανικό».

Σε σχέση με την προεκλογική υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ο κύριος Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ εξαφάνισε χθες το πρόγραμμά του. Τα στελέχη του υποστηρίζουν αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις. Δημιουργείται μία εικόνα σύγχυσης και φόβου, για την οποία δεν φταίμε βέβαια εμείς στη Νέα Δημοκρατία.

Από τον Σύριζα ο κ. Βούτσης στο παρελθόν και ο κ. Τσακαλώτος σήμερα επαναλαμβάνει το ζήτημα της νέας φορολόγησης των μερισμάτων. Έχουμε ως κόμμα μία υπευθυνότητα και μία σοβαρότητα, που ο Ελληνικός λαός εκτίμησε και έδωσε 41% προσφάτως στη Νέα Δημοκρατία.

Οι αντιφάσεις της κυβερνώσας αριστεράς οδηγούν τον πολίτη σε ακυβέρνητη πολιτεία. Ο Σύριζα ορθά αυτοαποκαλείται κυβερνώσα αριστερά, αλλά αυτή  η αριστερά περικλείει πολλές αντιφάσεις. Η ακυβέρνητη πολιτεία μαζί με το ακυβέρνητο της απλής αναλογικής εξηγούν γιατί το ποσοστό μας είναι τόσο υψηλό. Θέλουμε αυτό το ποσοστό να είναι το ίδιο ή ακόμη και να αυξηθεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments