Πολιτική

Η στρατηγική Μητσοτάκη για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Η στρατηγική Μητσοτάκη για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στοχευμένες περιοδείες, κατάρριψη των fake news που διακινεί η αντιπολίτευση και ανάδειξη του προγραμματικού λόγου είναι το τρίπτυχο, με βάση το οποίο θα κινηθεί η Νέα Δημοκρατία με φόντο τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στοχευμένες περιοδείες, κατάρριψη των fake news που διακινεί η αντιπολίτευση και ανάδειξη του προγραμματικού λόγου είναι το τρίπτυχο, με βάση το οποίο θα κινηθεί η Νέα Δημοκρατία με φόντο τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις επισκέψεις του στην περιφέρεια και τις συνοικίες της Αττικής για να ενισχύσει την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες, ενώ κορυφαία στελέχη, υποψήφιοι και οργανωμένα μέλη συμμετέχουν σε ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών ανά την Ελλάδα προκειμένου να προβάλουν τις θέσεις του κόμματος για την επόμενη τετραετία. Στόχος της Πειραιώς είναι να τονίσει την ανάγκη δυναμικής προσέλευσης στις κάλπες, χωρίς περιθώρια εφησυχασμού και να καταστήσει σαφές πως συμπεριφορές οίησης και έπαρσης δεν έχουν καμία θέση στην κρίσιμη μάχη των επόμενων εκλογών.

Τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώσεις οργανώνονται από το γαλάζιο επιτελείο σε μια εκστρατεία ενημέρωσης των ψηφοφόρων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε παρέμβασή του θα τονίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός, οι κάλπες στις 25 Ιουνίου θα είναι άδειες και κανένας δεν πρέπει να προεξοφλεί το αποτέλεσμα.

Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ στοχεύει στην ανάδειξη της θέσης ότι προαπαιτούμενο ευημερίας για την ελληνική κοινωνία είναι η σταθερή κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές, που έχει ανάγκη ο τόπος. Σε αντίθεση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η Πειραιώς θα τονίζει με έμφαση πως το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι απόλυτα κοστολογημένο και κατατεθειμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ δεν αφήνει τίποτε να «σκιάσει» τον προγραμματικό λόγο και θα καταρρίψει τα fake news στα οποία καταφεύγουν ήδη Σύριζα και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να παραπληροφορήσουν και να δημιουργήσουν συγχύσεις στους πολίτες.

Στη μάχη των εκλογών η ΝΔ θα προβάλει τους βασικούς πυλώνες του κυβερνητικού σχεδίου για την επόμενη τετραετία, με έμφαση σε καλύτερους μισθούς, νέες θέσεις εργασίας, ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Όπως αναφέρουν γαλάζια στελέχη, η κάλπη της 21ης Μαΐου πως οι πολίτες είπαν «όχι» στην τοξικότητα, στο μίσος, στην εμπάθεια, τον διχασμό, την εχθροπάθεια. Και σημειώνουν πως «ηττήθηκε ο λαϊκισμός και κέρδισε ο συγκροτημένος, τεκμηριωμένος και κοστολογημένος πολιτικός λόγος», που η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να εκφράσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments