Pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Φίλιππος Φόρτωμας
Υπ. Βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων
Ανδρέας Παπαδόπουλος
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βόρειου Τομέα Αθηνών

Φίλιππος Φόρτωμας – Ανδρέας Παπαδόπουλος στο pagenews.gr: Debate για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας και ο υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος μίλησαν στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας και ο υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Φίλιππος Φόρτωμας – Ανδρέας Παπαδόπουλος στο pagenews.gr: Debate για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ο Φίλιππος Φόρτωμας δήλωσε το εξής: “Ήταν μια επιβράβευση της όλης πολιτικής σε αυτά τα συνολικά 4 χρόνια και ήταν μια επιβράβευση όλων αυτών των οποίων έχουμε κάνει κυρίως για τους ποιο αδύναμους μιας και είχαμε θα έλεγα μια στοχευμένη πολιτική στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες και νομίζω αυτό φάνηκε και μια επιβράβευση εκλογικά και από τις λαϊκές κυρίως γειτονιές και δεύτερον φάνηκε ότι υπήρχε προφανώς και μια επιβράβευση της δικής μας πολιτικής μιας και είχαμε αύξηση 157.000 ψηφοφόρων επιπλέον από το 2019 και δεύτερον υπήρχε μια καταψήφιση της αντιπολίτευσης θα έλεγα συνολικά και κυρίως της μείζονος και του ΣΥΡΙΖΑ μιας και υπήρχε μια μεγάλη μείωση και είναι η πρώτη και πιο μεγάλη διαφορά από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα.”.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος υπογράμμισε: “Είναι λογικό να υπάρχει αισιοδοξία. Εμείς εκτιμάμε ότι οι εκλογές αυτές της 25ης Ιουνίου θα είναι ουσιαστικά εκλογές αλλαγής πολιτικών συσχετισμών. Ήδη έχουν μπει οι πρώτες βάσεις, αν θεωρήσουμε ότι ο ένας πόλος, ο πολύ ισχυρός είναι η Νέα Δημοκρατία, ο αδιαμφισβήτητος πόλος στο χώρο της κεντροδεξιάς, εμείς σταδιακά θέλουμε να γίνουμε ο άλλος πόλος, ο αντίπαλος που είναι ιστορικά όλα τα προηγούμενα χρόνια από το 1974, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Νομίζω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, κρίθηκε, ζυγίστηκε και νομίζω είναι λιποβαρής. Όλα αυτά τα χρόνια φαινόταν ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε ένα πολύ ωραίο πάρτυ λόγω του ΣΥΡΙΖΑ, ο χάρτης το είπε και ο κ. Φόρτωμας δεν έχει προηγούμενο ούτε το 1974 δεν ήταν τόσο μπλε, εκτός από τη Ροδόπη και αυτό για ειδικούς λόγους..” ανέφερε χαρακτηριστικά.