Πολιτική

Δημήτρης Koυτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα σταματήσει τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων

Δημήτρης Koυτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα σταματήσει τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Να στείλουμε μήνυμα ότι το ΚΚΕ δεν θα σταματήσει τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων», είπε από τη Φθιώτιδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με δήλωση που έκανε στα πλαίσια της περιοδείας του στη Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα συμμετείχε σε εκδήλωση του Παραρτήματος Φθιώτιδας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ και της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 81 χρόνων από την έναρξη του ένοπλου αγώνα του ΕΛΑΣ εναντίον των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής. Η εκδήλωση έγινε στην Καλύβα του Στεφανή, στην περιοχή της Σπερχειάδας.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας: «Σήμερα, εδώ από τη Σπερχειάδα, από την Καλύβα του Στεφανή όπου ξεκίνησε ο ένοπλος λαϊκός αγώνας του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ότι το ΚΚΕ δεν θα σταματήσει, αλλά θα μπει περισσότερο μπροστά από εδώ και πέρα για τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων, των αποζημιώσεων, τόσο για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο όσο και για τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη η πατρίδα μας, οι υποδομές της, τα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, αλλά και τη λεηλασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Γι’ αυτό χρειάζεται πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο ίδιος ο λαός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments