Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Μαρία Ανδρούτσου Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου στο pagenews.gr: Απολογισμός – Έργα και δράσεις

Η Μαρία Ανδρούτσου Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου μίλησε στο pagenews.gr για τα έργα και τις δράσεις στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

Η Μαρία Ανδρούτσου Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή Otanews με το Γιώργο Λαιμό για τα έργα και τις δράσεις.

Μαρία Ανδρούτσου Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου στο pagenews.gr: Απολογισμός – Έργα και δράσεις

Η κ. Ανδρούτσου δήλωσε τα εξής: “Με τα δεδομένα της περιόδου που διανύσαμε με την περίοδο covid19 και όλες αυτές τις δυσκολίες που είχει η ελληνική κοινωνία και η τοπική αυτοδιοίκηση, την ενεργειακή κρίση, την υποχρηματοδότηση και όλα αυτά, θεωρώ ότι στην εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος πήγαμε ιδιαίτερα καλά γιατί ολοκληρώνονται δύο μεγάλα έργα. Η ανάπλαση της Αγίου Δημητρίου ένα πολύ δύσκολο έργο και η ανάπλαση μιας πολύ μεγάλης περιοχής που είναι πολύ κοντά στο σταθμό μετρό Αγιος Δημήτριος και στο μεγάλο εμπορικό κέντρο. Αυτά τα δύο μεγάλα έργα αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας από σημαντικές εισόδους από το μέτωπο της Βουλιαγμένης αλλά και νότια από τα όρια μας με το δήμο Αλίμου. Από αυτή την άποψη είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι και βεβαίως άλλα μικρότερα έργα όπως το δημοτικό μας στάδιο, το δημοτικό μας γήπεδο, κάποιες ανακατασκευές σε σχολεία, ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων, όλα αυτά πήγαν πολύ καλά.

Εξαιρετικά καλά πήγαν και οι χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίσαμε και από το πρόγραμμα “Τρίτσης” αλλά και όλα αυτά τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό θα φανούν στην επόμενη περίοδο. Η ανάπλαση του ασυρμάτου, η ανέργερση του δημοτικού κολυμβητηρίου είναι 2 εμβληματικά έργα με 12,5 εκατομμύρια από το πρόγραμμα Τρίτσης που αποτελούσαν διακαή πόθο όλων των δημοτών της πόλης. Ταυτόχρονα το μεγάλο έργο της οδικής ασφάλισης που εξασφαλίσαμε 2 εκατομμύρια και δημοπρατείτε. Είναι έργα που θα φανούν στους επόμενους μήνες” σημείωσε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.