Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Γιώργος Οικονόμου Υπ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής: Προτάσεις και θέσεις για το Δήμο

Ο Υπ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις προτάσεις και θέσεις για το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Υπ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OTANEWS με το Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στις προτάσεις και θέσεις για το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Γιώργος Οικονόμου Υπ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής: Προτάσεις και θέσεις για το Δήμο

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε τα εξής: “Θεωρούμε ότι πρέπει να αλλάξουν οι παθογένειες πολλών ετών και ήθους και συμπεριφοράς αλλά κυρίως πρέπει να λύσουμε τα μεγάλα θέματα που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες την πόλη. Θα γίνω πιο συγκεκριμένος, πρέπει να λύσουμε οπωσδήποτε το κυκλοφοριακό και το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, είναι θέματα τα οποία δεν τα έχει αγγίξει καμία σχεδόν δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια. Οι ευθύνες είναι μεν μεγάλες αλλά εμείς κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε προτείνει λύσεις και για αυτά τα δύο κορυφαία θέματα, δηλαδή και χωροθέτηση για τα αμαξοστάσιο το οποίο είναι εκτός διοικητικών ορίων του Δήμου και είναι τριτοκοσμικές οι συνθήκες όπου εκεί θα μπορέσουμε να κάνουμε και σταθμό μεταφόρτωσης και πράσινο σημείο και πολλές άλλες υποδομές που χρειάζονται στο δήμο και θα χωροθετήσουμε έχουμε κάνει συγκεκριμένη πρόταση 2.000 θέσεις στάθμευσης που σε συνδυασμό με την τοπική συγκοινωνία και με το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας θα δώσει μια ανάσα στην πόλη. Μια πόλη που ασφυκτιά, που δεν μπορεί ο δημότης να παρκάρει, που η αγορά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κάθε μήνα κλείνουν μαγαζιά και στο ζήτημα αυτό κάτι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε η μοναδική δημοτική παράταξη που προτείνει σχέδιο για 2.000 θέσεις στάθμευσης.

“Λείπουν βασικές υποδομές από το Δήμο. Θα έχετε ακούσει ότι πενήντα χρόνια ενώ είχαμε το ακίνητο άργησε δεν είχαμε δημαρχεί, μια πόλη με τόσα ακίνητα, με τόσα κληροδοτήματα, με τακτοποιημένα τα ακίνητά της δεν κατάφερε να έχει δημαρχείο. Έχουμε ακόμη και τώρα που μιλάμε μισθωμένο δημαρχείο. Ξεκίνησε βέβαια το δημαρχείο αλλά από λάθη της δημοτικής αρχής θα έπρεπε τον άλλο μήνα να παραδοθεί, είμαστε ακόμη στις εκσκαφές και με πάρα πολλά ζητήματα όπου το έργο είναι τελματωμένο..”.