Πολιτική

Ίδιο το πολιτικό επίδικο στις 25 Ιουνίου

Ίδιο το πολιτικό επίδικο στις 25 Ιουνίου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τρεις εβδομάδες μάς χωρίζουν από τις κρίσιμες κάλπες της 25ης Ιουνίου. Οι εκλογές αυτές θα αναδείξουν τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο 2027. 

Τρεις εβδομάδες μάς χωρίζουν από τις κρίσιμες κάλπες της 25ης Ιουνίου. Οι εκλογές αυτές θα αναδείξουν τον πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο 2027.

Οι πολίτες στις εκλογές της 21ης Μαΐου τίμησαν με την ψήφο τους τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναγνωρίζοντας τα σημαντικά βήματα προόδου που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις που αντιμετωπίσαμε. Οι πολίτες ζήτησαν, με την πρώτη αυτή ψήφο, να συνεχίσει η Ελλάδα σταθερά, με ασφάλεια στον δρόμο της προόδου, των μεταρρυθμίσεων, των υψηλότερων μισθών, της αύξησης των θέσεων εργασίας, των περισσότερων και πιο ποιοτικών παροχών στην Υγεία, των ίσων ευκαιριών για όλους.

Για να γίνουν όλα αυτά πράξη, η κάλπη θα πρέπει να γεμίσει εκ νέου στις 25 Ιουνίου με ψήφους υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θα είναι και πάλι άδεια. Και αυτή η κάλπη είναι που θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία. Προκειμένου να επανεπιβεβαιώσουν οι πολίτες τη βούλησή τους για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και να την ξαναψηφίσουν στις 25 Ιουνίου. 

Κανένα αποτέλεσμα δεν θεωρείται δεδομένο και η εκλογική μάχη ξεκινάει πάλι από την αρχή. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν είναι δεύτερες εκλογές, είναι νέες εκλογές. Αυτές οι εκλογές είναι απαιτητικές και για την παράταξή μας. Η αριθμητική της κάλπης σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής, ειδικά στην περίπτωση κατά την οποία θα εισαχθούν περισσότερα κόμματα στη Βουλή, λειτουργεί ώστε να ανεβαίνει ο πήχης της αυτοδυναμίας. Δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό.

Ξεκάθαρος στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να εξασφαλίσει ισχυρή ψήφο αυτοδυναμίας, προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμά της, για περαιτέρω ενίσχυση της οικονομίας μας με υψηλότερα εισοδήματα για όλους, για πιο σύγχρονο και ποιοτικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, για ένα πιο παραγωγικό Δημόσιο, για πιο «πράσινο» αποτύπωμα της χώρας μας, για περαιτέρω ευκαιρίες και δυνατότητες για τη νεολαία μας. Για μια Ελλάδα η οποία θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό και διεθνές γίγνεσθαι.

Οι πολίτες καλούνται για άλλη μία φορά να διαλέξουν μεταξύ ενότητας και διχασμού, ευπρέπειας και τοξικότητας, υπευθυνότητας και λαϊκισμού, προόδου και οπισθοδρόμησης. Κατά την προεκλογική περίοδο αποδεικνύεται ότι η απουσία σοβαρής, κοστολογημένης πρότασης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υποκρύπτει άγνωστα στους πολίτες σχέδια για αύξηση της φορολόγησης για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής παροχολογίας τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα επιδόθηκε σε μία ακόμη πιο έντονη λασπολογία και παραγωγή fake news από τη συνήθη του πρακτική, γεγονός που απώθησε ακόμη περισσότερους ψηφοφόρους και έστρεψε τους πολίτες με μεγαλύτερη ελπίδα στη μοναδική παράταξη που μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο: τη Νέα Δημοκρατία.

Το βράδυ της 25ης Ιουνίου η Ελλάδα θα πρέπει να έχει σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη τετραετία.

Εκτός από σχέδιο, όμως, φαίνεται πως έχει και τη βούληση και την ικανότητα να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, για να προχωράει η χώρα Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments