Lifestyle

Ειρήνη Μερκούρη: «Ο σύζυγός μου ήθελε πιο πολύ από εμένα να επιστρέψω στο τραγούδι»

Ειρήνη Μερκούρη: «Ο σύζυγός μου ήθελε πιο πολύ από εμένα να επιστρέψω στο τραγούδι»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

“Γενικά τι ξανασκέφτομαι να κάνω ότι είναι να κάνω και διπλά και τριπλά για να δω ότι δεν με παίρνει άμα βλέπω ότι δεν με παίρνει, δεν με παίρνει” σημείωσε η Ειρήνη Μερκούρη.

Η Ειρήνη Μερκούρη ήταν καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τις αλλαγές στην ζωή της και την καλλιτεχνική της επιστροφή.

View this post on Instagram

A post shared by Ειρήνη Μερκούρη (@eirinimerkouriofficial)

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μερκούρη εξομολογήθηκε πως «ο σύζυγος μου είναι γενικός χειρούργος, έχω κάνει πολλές εφημερίες μαζί του. Φυσικά έχω μάθει πολλά πράγματα, περιστατικά φοβερά, να λέω την γνώμη μου και να συμφωνούμε σε πολλά πράγματα».

«Τώρα πια κάνω και μισό βήμα πίσω γιατί δεν είμαστε 15 χρονών και είμαι παντρεμένη γυναίκα. Προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες τις δικές μου και είμαι λίγο του «πρέπει» γιατί πρέπει όσο μεγαλώνουμε να είμαστε και λίγο του «πρέπει». Σε κάποια πράγματα, όχι όμως σε όλα. Αυτό είναι βέβαια ανάλογο, προσπαθώ πάντως και είμαι στον αγώνα της ζωής. Υπάρχουν θέματα στη ζωή πολλά που πρέπει να τα ξανασκεφτείς για να τα κάνεις. Γενικά τιο ξανασκέφτομαι να κάνω ότι είναι να κάνω και διπλά και τριπλά για να δω ότι δεν με παίρνει άμα βλέπω ότι δεν με παίρνει, δεν με παίρνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments