ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Παύλος Γερουλάνος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Α Αθηνών

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Στόχος του ΠΑΣΟΚ να αυξήσει κι άλλο το ποσοστό του

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Α Αθηνών κ. Παύλος Γερουλάνος μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, στην κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων αλλά και για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Α Αθηνών κ. Παύλος Γερουλάνος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, στην κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων αλλά και για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών 

Ο κ. Γερουλάνος ανέφερε: “Έχουμε μια εκλογική αναμέτρηση μπροστά μας. Ήμουν στις λαϊκές με το κόμμα και δίνουμε τη μάχη για να πάει το ΠΑΣΟΚ καλύτερα. Πράγματι ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί αυξήσαμε το ποσοστό μας κατά 40% σε μια δύσκολη συγκυρία. Είχαμε πόλεμο και από τα δεξιά και τα αριστερά αλλά είχαμε και το θέμα ότι οι προβλέψεις για εμάς ήταν κάτω από το 10% και αργότερα μάθαμε από τους δημοσκόπους και αυτό, ότι τους πίεζε ο ΣΥΡΙΖΑ για να το δείχνουν ψηλά. Αυτό είναι εξαιρετικά αρντητική δήλωση από τη μεριά των δημοσκόπων και εύχομαι να μην συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον διότι αν πραγματικά συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις δημοσκοπήσεις θα πρέπει να τις χρησιμοποιούμε με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να βασιστεί και το κόμμα αλλά πρωτίστως ο πολίτης. Το ΠΑΣΟΚ ένιωθε την πίεση από αυτές τις 3 μεριές και παρόλα αυτά αυξήσαμε το ποσοστό μας και πήγαμε καλύτερα. Θεωρώ ότι είναι η νίκη που επετεύχθει είναι  σημαντική. Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε νηφαλιότητα. Ο στόχος είναι να αυξήσουμε τα ποσοστά μας και να πείσουμε ότι η δική μας αντιπολίτευση είναι νηφάλια και σκληρή..”.

Παύλος Γερουλάνος στο pagenews.gr: Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ

Ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε: “Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι οι συνεργασίες μας ενδιαφέρουν και έχουν υπάρξει συνεργασίες όπου το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε και στήριξε εκεί που έπρεπε να στηρίξει και έφερε αντιρρήσεις εκεί που έπρεπε να φέρει. Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο χαρακτηριστικά τα οποία είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα που δυσκολεύουν τη συνεργασία μαζί του. Πρώτα από όλα έχει δηλώσει ότι δεν θέλει συνεργασίες και επιπλέον είναι δύσκολο να συνεργαστείς με ένα άνθρωπο που σε παρακολουθούσε…”.