Trash

Η Oriola Marashi είναι η πιο σέξι Αλβανίδα influencer

Η Oriola Marashi είναι η πιο σέξι Αλβανίδα influencer

Πηγή Φωτογραφίας: Oneman

Είναι και η τρίτη δηοφιλέστερη Αλβανίδα ωραία γυναίκα μετά την Ρίτα Όρα και την Ντούα Λίπα.

H Οriola Marashi είναι προφανέστατα το Big Thing της Αλβανίας, καθώς κάνει μια εντυπωσιακή διεθνή καριέρα στο χώρο της μόδας, αποτελεί πρόσωπο καμπάνιας της αμερικανικής εταιρείας Guess, έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Vogue και στις συνεργασίες της συμπεριλαμβάνονται οι οίκοι Givenchy και Dolce & Gabbana. Στην πατρίδα της θεωρείται ίσως η πιο ελκυστική γυναίκα με αλβανικό διαβατήριο και στους πρώην της συμπεριλαμβάνονται ο ποδοσφαιριστής Eros Grezda και ο νικητής του αλβανικού Big Brother Anaid Kaloti. V

View this post on Instagram

A post shared by Oriola Marashi (@oriolamarashi)

Η Οriola Marashi γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1996 στην πρωτεύουσα της Αλβανίας και δεν έκρυψε ποτέ την καταγωγή της, ενώ τονίζει ότι δεν έχει παρέμβει καθόλου αισθητικά στο πρόσωπό της. Δηλώνει εκτός από μοντέλο και τραγουδίστρια και σύμφωνα με την Telegrafi μια εφημερίδα η οποία εκδίδεται στο Κόσοβο, έχει το “τέλειο σώμα”. Θεωρείται μούσα του σχεδιαστή Paul Marciano και τις γιγαντοαφίσες με τις φωτογραφίες της συναντά κανείς σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας. Το 2022 μάλιστα έδωσε το παρών και στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Έχει ύψος 1.80, σπούδασε στην μουσική ακαδημία των Τιράνων και έχει μια αδελφή η οποία εργάζεται επίσης ως μοντέλο. Έχει δηλώσει πως η αγαπημένη της στολή για το Halloween είναι αυτή της καθολικής καλόγριας και μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάμεσα σε όλες τις πολύ προσεγμένες και αρκετά spicy φωτογραφίες της έχει και κάποιες που ποζάρει ως σέξυ μοναχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments