Αθλητισμός

Ο Φαμπιάνο βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού

Ο Φαμπιάνο βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με τον έναν να προορίζεται για εν δυνάμει βασικός και τον άλλον να δίνει βάθος στο ρόστερ και να έρχεται από τον πάγκο.

Σύμφωνα με την «SportDay» λοιπόν, μια περίπτωση που εξετάζουν οι «πράσινοι» είναι αυτή τουΦαμπιάνο, ο οποίος ανήκει στον Άρη και έχει συμβόλαιο έως το 2024, το οποίο όμως δεν σκοπεύει να επεκτείνει.

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στο «Τριφύλλι», όμως προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον.

Το Who is Who

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαπεκοένσε, με την οποία έπαιξε 56 φορές και μέτρησε 1 γκολ και 5 ασίστ, για να πάρει τον Ιανουάριο του 2015 μεταγραφή για την Κρουζέιρο, έναντι 1.4 εκ. ευρώ.

Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά και μέτρησε μόλις 13 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ τον Μάιο του 2016 δόθηκε ως δανεικός στην Παλμέιρας. Η συγκεκριμένη ομάδα τον αγόρασε κιόλας για 500 χιλ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2017, με τον Φαμπιάνο να μένει εκεί έως το 2020 και να μετρά 15 συμμετοχές και 2 γκολ.

Φυσικά ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός σε Ιντερνασιονάλ και Μποαβίστα, παίζοντας 25 φορές με την πρώτη (1 ασίστ) και 28 με την δεύτερη (2 ασίστ). Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Ντενίζλισπορ τον απέκτησε ως ελεύθερο, με τον Βραζιλιάνο να «γράφει» 34 συμμετοχές.

Τον Ιούλιο του 2021 πήρε μεταγραφή για τον Άρη, ξανά ως ελεύθερος, έχοντας αγωνιστεί έκτοτε 77 φορές και μετρώντας 4 γκολ και 1 ασίστ.

Πηγή: olaprasina1908.gr//Στέφανος Αλαφάκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments