Πολιτική

Μητσοτάκης από Στυλίδα: Να μη χαθεί καμία ψήφος

Μητσοτάκης από Στυλίδα: Να μη χαθεί καμία ψήφος

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ

Μετά την Αιδηψό και την Ιστιαία, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Στυλίδα, το Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών και τη Γλύφα Φθιώτιδας.

Κατά τον χαιρετισμό του στους κατοίκους, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως στις κάλπες της 25η Ιουνίου η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι προϋπόθεση για μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση, «που θα συνεχίσει το σημαντικό έργο το οποίο επιτελέσαμε την περασμένη τετραετία».

«Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτή την ωραία υποδοχή και σας ευχαριστώ πρώτα και πάνω απ΄ όλα για τη στήριξη στη μεγάλη μας παράταξη, στη Νέα Δημοκρατία μας.

Δώσατε εξαιρετικά ποσοστά και μας επιτρέψατε να «καβαλήσουμε» εθνικά το 40%, να αυξήσουμε τα ποσοστά μας από αυτά που είχαμε πετύχει το 2019 και να ατενίζουμε, φίλες και φίλοι, το μέλλον με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία.

Και τώρα που βάλαμε τον πήχη ψηλά, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, ώστε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου εμείς να είμαστε οι νικητές με ακόμα υψηλότερο ποσοστό, για να εξασφαλίσουμε την αυτοδυναμία, η οποία είναι προϋπόθεση για μία σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση, που θα συνεχίσει το σημαντικό έργο το οποίο επιτελέσαμε την περασμένη τετραετία.

Πρέπει να σας πω, φίλες και φίλοι, ότι το αποτέλεσμα το εκλογικό μπορεί να εξέπληξε πολλούς. Εμένα όμως δεν με εξέπληξε. Και δεν με εξέπληξε γιατί ξέρω πολύ καλά ότι σε αυτές τις εκλογές άλλαξε το υπόδειγμα της άσκησης της πολιτικής.

Οι πολίτες είπαν όχι στην τοξικότητα, όχι στη χυδαιότητα, όχι στο διχασμό. Eπιβράβευσαν την ενότητα, τη σκληρή δουλειά »Οι πολίτες είπαν όχι στην τοξικότητα, όχι στη χυδαιότητα, όχι στο διχασμό. Eπιβράβευσαν την ενότητα, τη σκληρή δουλειά, τον τεκμηριωμένο προγραμματικό λόγο και κυρίως το αποτέλεσμα, το μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Διότι αν για κάτι μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι, φίλες και φίλοι, είναι ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που μας έτυχαν την περασμένη τετραετία -και δεν ήταν και λίγες-, καταφέραμε και τηρήσαμε όλες τις κεντρικές προεκλογικές δεσμεύσεις μας, με σημαντικότερες αυτές που είχαμε δώσει για την οικονομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments