Lifestyle

Μαριαλένα: «Γύρισαν ξημερώματα στην καλύβα, εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει»

Μαριαλένα: «Γύρισαν ξημερώματα στην καλύβα, εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει»

Πηγή Φωτογραφίας: mag.sigmalive.com

Βασάλος και Σταυρούλα γύρισαν μαζί το πρωί στην καλύβα και η Μαριαλένα ήθελε να το ξέρει το κοινό.

Βαθαίνει η ρήξη ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος πια φαντάζει… ξένο σώμα στην κόκκινη ομάδα και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star ακούσαμε συμπαίκτες του και ειδικά τη Μαριαλένα να τον κατηγορούν ευθέως πως έχει πάει στην αντίπαλη ομάδα, ενώ πάλι υπήρξαν κάποια υπονοούμενα για τη σχέση του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, σχολίασαν έντονα τον συμπαίκτη τους.

«Ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό γενικότερα χάνεται στη Μπλε ομάδα. Σήμερα έλειπε 2 με 3 ώρες. Καταλάβαμε ότι θα είναι στους Μπλε», είπε στην κάμερα η Μαριαλένα.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Δεν με αφορά αν έχουν ενοχληθεί. Τι είμαι; Υποχείριο; Άβουλος; Το παιδάκι τους; Αν έχουν σπαστεί, δεν με αφορά. Εφόσον στον αγωνιστικό χώρο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, είμαι οκ», δήλωσε από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Να σημειωθεί, πως η παίκτρια δεν κατονόμασε τη Σταυρούλα αλλά, από τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι πρόκειται για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments