Ελλάδα

Κως: Θρίλερ με 27χρονη αγνοούμενη – Μία σύλληψη για την αρπαγή της

Κως: Θρίλερ με 27χρονη αγνοούμενη – Μία σύλληψη για την αρπαγή της

Πηγή Φωτογραφίας: HerNews

Ένα θρίλερ με την εξαφάνιση μιας 27χρονης στην Κω βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κω, αφότου συναντήθηκε με παρέα πέντε αλλοδαπών, Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών.

Η αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για την υπόθεση προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αναμένεται να πάρει DNA από όλη την παρέα των αλλοδαπών.

Ήδη, για την εξαφάνισή της συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή. Ένα από τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτόν είναι πως πάνω του βρέθηκε να υπάρχει και εισιτήριο για την Ιταλία το οποίο πιθανόν και εξέδωσε μετά την εξαφάνιση της άτυχης 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στην Κω και αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών, που της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους, μέχρι να νιώσει καλύτερα. Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή ότι ο 32χρονος που συνελήφθη είχε εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία, το οποίο έκλεισε αμέσως μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

Την ίδια ώρα, το κορμί του ενός από τους πέντε αλλοδαπούς φαίνεται να έχει γρατσουνιές, σαν ίχνη από πάλι. Ως εκ τούτου, οι αρχές αποφάσισαν να υποβάλλουν όλα τα μέλη της παρέας σε τεστ DNA, κυρίως από τα χέρια και τα νύχια τους. Παράλληλα, κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η κοπέλα για να συλλέξουν και από εκεί δείγμα γενετικού υλικού.

Παράλληλα, η αστυνομία κάλεσε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της κοπέλας, που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνη την ημέρα δεν ακολούθησε την Αναστάζια, καθώς είχε βάρδια.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να καταγράψουν χρονολογικά όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου, οπότε και υπάρχουν τα τελευταία καταγεγραμμένα ίχνη της 27χρονης. Στις 20:00, η κοπέλα εντοπίστηκε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Στις 20:30 στο μίνι μάρκετ έφτασε και η παρέα των πέντε ανδρών. Στις 21:00 η 27χρονη αποχώρησε από το μίνι μάρκετ και επιβιβάστηκε σε μηχανάκι που οδηγούσε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Τις επόμενες ώρες, τα ίχνη της εξαφανίζονται. Το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, στην περιοχή Τιγκάκι. Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

Ο Πολωνός σύντροφος της κοπέλας είναι εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 28χρονος είπε ότι η Αναστάζια-Πατρίτσια, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας. Όπως του είπε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στο Μαρμάρι και θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με έναν φίλο της ο οποίος θα τη συνόδευε με τη μηχανή του.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά η κοπέλα έστειλε στον 28χρονο την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, έτσι συνέχισε να την καλεί στο τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν απενεργοποιημένο.

Ο 28χρονος, ανησυχώντας για την τύχη της κοπέλας του, άρχισε να αναζητά το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου μέσω μιας εφαρμογής που είχε στη συσκευή του. Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, εντόπισε το κινητό της Αναστάζια-Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Ο 28χρονος καλούσε επανειλημμένα την κοπέλα αλλά το κινητό της παρέμενε κλειστό. Η 27χρονη δεν επέστρεψε στο δωμάτιό τους τη νύχτα ούτε εμφανίστηκε στη δουλειά το επόμενο πρωί με αποτέλεσμα ο νεαρός από την Πολωνία να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments