ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Γιάννης Παπαγεωργίου
Συντονιστής Γενικής Διεύθυνσης Νέας Δημοκρατίας

Γιάννης Παπαγεωργίου στο pagenews.gr: Αυτοδύναμη ΝΔ σημαίνει επενδύσεις και οικονομική σταθερότητα

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου Συντονιστής Γενικής Διεύθυνσης Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, το πρόγραμμα 4ετίας της ΝΔ και άλλα θέματα.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου Συντονιστής Γενικής Διεύθυνσης Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο pagenews.gr  και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου και αναφέρθηκε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, το πρόγραμμα 4ετίας της ΝΔ και άλλα θέματα.

Γιάννης Παπαγεωργίου στο pagenews.gr: Για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ της επόμενης τετραετίας 

Ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε: “Υπάρχει ένα σωστό σχέδιο το οποίο μπορεί να επιτευχθεί. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Μιλάμε για αύξηση στους μισθούς, στον κατώτατο μισθό, στο πως θα κινηθεί η αγορά, στο πως θα προχωρήσει η οικονομία, ακούμε για πολύ καλές οικονομικές αξιολογήσεις. Το παραγωγικό μοντέλο που προσπαθεί να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να δημιουργηθού αυτές οι συνθήκες ώστε να υπάρξει δημοσιονομικός χώρος. Πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις οι οποίες είχαν κολλήσει, πρέπει να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή, και οι μεταρρυθμίσεις έχουν προχωρήσει και η φοροδιαφυγή έχει μειωθεί αλλά έχει μειωθεί και η γραφειοκρατία.

Δύο τρία συστατικά με τα οποία μπορείς να στείλεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα αλλάζει, προχωράει ένα βήμα μπροστά, η Ελλάδα δημιουργεί δημοσιονομικό χώρο και μειώνει το χρέος. Όταν όλοι αυτοί οι δείκτες πάνε στη σειρά τότε βλέπουμε ότι μας αξιολογούν θετικά οι διεθνείς οίκοι στο εξωτερικό. Μέσα σε τόσες μεγάλες κρίσεις που περάσαμε και είναι και παγκόσμιες και δεν είναι μόνο στη χώρα μας καταφέραμε να είμαστε ένα βήμα πριν από την επενδυτική βαθμίδα. Αυτό δίνει το μήνυμα σε μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό να έρθουν και να επενδύσουν στη χώρα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η google, Pfizer, Cisco και πολλές ακόμη. Όσο πιο πολλές εταιρείες έρχονται δίνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα προχωράει σταθερά, παράλληλα όμως επενδύσεις δεν είναι μόνο αυτές οι εταιρείες όπως έχει τονίσει και ο πρωθυπουργός. Ακόμη και όταν μια μικρή εταιρεία χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα, θα κάνει μια επένδυση, θα εξελίξει την επιχειρήσή του και θα πάρει προσωπικό γιατί θα πάει καλύτερα..”.