Ελλάδα

Λευκάδα – Τραγωδία στο Κάθισμα: Τα τεράστια κύματα «κατάπιαν» 50χρονο τουρίστα

Λευκάδα – Τραγωδία στο Κάθισμα: Τα τεράστια κύματα «κατάπιαν» 50χρονο τουρίστα
Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες - Η σύζυγός του διασώθηκε από ναυαγοσώστη

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως τη δημοσιότητας, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου Ρουμάνου τουρίστα στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα το απόγευμα του Σαββάτου (17/6).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilefkada.gr, ο 50χρονος μαζί με την σύζυγό του, όπως και πολλοί άλλοι που ήταν στην παραλία, ενώ είχε έντονο κυματισμό, φαίνεται ότι δεν προσπάθησαν να κολυμπήσουν, αλλά στην άκρη της άμμου προσπάθησαν να βγάλουν σέλφι στα κύματα.

Έβγαζα Σέλφι

Έτσι τα κύματα παρέσυραν τόσο τον άτυχο άνδρα όσο και τη σύζυγό του. Σύμφωνα με μαρτυρία Σέρβου τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του και ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ, είδε το ζευγάρι να βγάζει σέλφι και τη γυναίκα τα την παρασύρουν τα κύματα.

«Αμέσως έτρεξα, παρά το ότι η γυναίκα και η κόρη μου ούρλιαζαν και προσπάθησα να την πιάσω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο κάτω από το νερό και νομίζω ότι το κύμα μας πέταξε στην ακτή. Στη συνέχεια, κάποιοι την πήραν από τα χέρια μου και την έσυραν σε ασφαλή περιοχή. Τότε αντιληφθήκαμε τον σύζυγό της γιατί η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments