Ελλάδα

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη πήρε από τον ανακριτή της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές 

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη πήρε από τον ανακριτή της Κω ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για αρπαγή της 32χρονης Αναστάζια από την Πολωνία το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε χθες, Κυριακή. Ο 32χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 14:00 το μεσημέρι ωστόσο θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη. Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Το γεγονός πως ο 32χρονος θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία είχε προαναφέρει και ο δικηγόρος τους μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ.  Παράλληλα, ο δικηγόρος του υποστηριξε ότι ο κατηγορούμενος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Το απόγευμα τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με το Βήμα της Κω τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής έρευνας της σορού που θα γίνει στη Ρόδο, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα, οπότε αναμένονται και εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές μέχρι στιγμής έχει κρατήσει σκληρή στάση, χωρίς να έχει παραδεχθεί το παραμικρό για την δολοφονία της. 

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής, κατηγορείται για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η μητέρα της Αναστάζια , αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments