Ελλάδα

Συγκάτοικος Μπαγκλαντεσιανού: «Τον είδα εδώ με την κοπέλα και τον έδιωξα -Είχαν πιει πολύ και οι δύο»

Συγκάτοικος Μπαγκλαντεσιανού: «Τον είδα εδώ με την κοπέλα και τον έδιωξα -Είχαν πιει πολύ και οι δύο»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού μίλησε για το βράδυ που γύρισε στο σπίτι του και είδε την 27χρονη Αναστάζια, που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω, να κάθεται και να πίνει μαζί με τον κατηγορούμενο.

Ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού μίλησε για το βράδυ που γύρισε στο σπίτι του και είδε την 27χρονη Αναστάζια, που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω, να κάθεται και να πίνει μαζί με τον κατηγορούμενο. «Εκείνη τη Δευτέρα έφτασα περίπου στις 9 στο σπίτι. Ποτέ δεν είχε έρθει εδώ. Πρώτη φορά την έβλεπα. Ήταν εδώ πέρα όταν ήρθα. Η κοπέλα καθόταν σε μια καρέκλα» λέει ο συγκάτοικος του 32χρονου, ο οποίος μίλησε για την 27χρονη Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω.

«Δύο μήνες ήταν μαζί μου. Ήρθε και μου είπε ότι θέλει στέγη, δεν είχε δουλειά. Έναν μήνα δούλεψε μαζί μου στην οικοδομή, μετά ένα μήνα δεν δούλευε και καθόταν σπίτι. Εγώ έχω γυναίκα, τρία παιδιά, αδερφό στο Πακιστάν και στέλνω λεφτά» πρόσθεσε ο Γκουλάν, συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού, μιλώντας στο T-Live.

«Του είπα να φύγει, δεν ήθελα γυναίκες εδώ»

«Όταν αυτός έφερε την κοπέλα, εγώ δεν ήμουν εδώ. Όταν ήρθα, του λέω φύγε, δεν ήθελα να έχω γυναίκα εδώ μέσα, επειδή έχω γυναίκα και παιδιά και δεν είναι σωστό. Μετά έκατσαν έξω και μετά άκουσα το μηχανάκι», τόνισε.

Συνεχίζοντας, επανέλαβε ότι «εγώ του είπα “γιατί έφερες το κορίτσι;”, και λέει ”είναι φίλη”. Του είπα “φύγε και πήγαινέ τη αλλού”. Είπε ”εντάξει” και μετά πήγε έξω και έκατσαν στην καρέκλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments