ΟΤΑ

Συμμαχία τριών δημάρχων, στα νερά του Ευβοϊκού

Συμμαχία τριών δημάρχων, στα νερά του Ευβοϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Μετά τις εθνικές εκλογές, ανοίγει το πεδίο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά τις εθνικές εκλογές, ανοίγει το πεδίο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ήδη σε όλη την επικράτεια έχουν πάρει φωτιά οι δημοτικές παρατάξεις προσπαθώντας να διευρύνουν την επιρροή τους και να κερδίσουν σημαντικά στελέχη, έτσι ώστε να παρουσιάσουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο. Οι εκλεγμένοι δήμαρχοι προσπαθούν να διατηρήσουν την θέση τους και οι μνηστήρες δίνουν τα πάντα για να τους αποκαθηλώσουν.

Μια ενδιαφέρουσα αυτοδιοικητική παρέα συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός, μια παρέα που έχει ένα κοινό. Τους βρέχει ο Ευβοικός Κόλπος, γειτονεύουν και έχουν κοινούς στόχους. Πρόκειται για την οικοδεσπότισσα Έλενα Βάκα δήμαρχο Χαλκιδέων , τον Βασίλη Περγάλια δήμαρχο Τανάγρας και τον Γιώργο Γιασημάκη δήμαρχο Ωρωπού.

Μπορεί η συνάντηση να έγινε μεταξύ τυριού και αχλαδιού- για να είμαστε ακριβείς μετάξύ τσίπουρου και ψαρομεζέδων- αλλά είχε σημαντική πολιτική και αυτοδιοικητική ατζέντα. Μην ξεχνάμε πως οι τρείς δήμοι συνορεύουν και έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Μια συμμαχία των τριών δημιουργεί σημαντική δυναμική η οποία αποτυπώνεται στο θετικό κλίμα της συνάντησης. Φαίνεται λοιπόν πως οι τρεις θα πάνε παρέα …. η ισχύς εν τη ενώση!!!

Άλλωστε οι δυο δήμαρχοι Τανάγρας και Ωρωπού, έχουν μια χρόνια φιλία και δεν προξενεί καμιά έκπληξη η συνεύρεση τους με την Έλενα Βάκα. Ο Βασίλης Περγάλιας πιο έμπειρος εκλεγμένος επί δύο θητείες θα είχε πολλά να συμβουλεύσει τους πρωτάρηδες Γιασημάκη και Βάκα.

Οι εκτιμήσεις λένε πως και οι τρείς έχουν ισχυρό προβάδισμα να επανεκλεγούν, μιας και έχουν επιδείξει σημαντικό έργο, ενώ έχουν θετική εικόνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments