Focus

Monica Bellucci για Tim Burton: Ο έρωτας δεν κοιτά ηλικίες – “Τον αγαπώ”

Monica Bellucci για Tim Burton: Ο έρωτας δεν κοιτά ηλικίες – “Τον αγαπώ”

Πηγή Φωτογραφίας: Weser Kurier

Η Monica Bellucci επιβεβαίωσε τον έρωτα και τον θαυμασμό της για τον 64χρονο σκηνοθέτη.

Η Monica Bellucci επιβεβαίωσε την φημολογούμενη σχέση της με τον Τim Burton σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική έκδοση του περιοδικού μόδας “Elle”.

Η Ιταλίδα σταρ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλου του περιοδικού και μίλησε για τα συναισθήματά της για τον γνωστό σκηνοθέτη, δηλώνοντας “ευτυχισμένη που τον γνώρισε”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη مرکز فرهنگی هنری فینیکس در تورنتو (@phoenixcentre.toronto)

“Αυτό που μπορώ να πω… είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα” δήλωσε η Bellucci.

“Είναι μια από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή… Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπάω, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει”, πρόσθεσε. “Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό, οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό” συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι δουλεύει μαζί για την ταινία “Beetlejuice 2”, την οποία και σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον. Η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στο Λονδίνο.

Η είδηση ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022, όταν δημοσίευμα του Paris Match εξασφάλισε μια κοινή φωτογραφία τους να περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού.Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε από τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ τον Αύγουστο του 2013. Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1999, είναι γονείς της Ντέβα, 18 ετών, και της Λεονί, 12 ετών.

Ο Μπάρτον είχε στο παρελθόν μακροχρόνια σχέση με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, από το 2001 έως το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μπίλι, 19 ετών, και την Νελ, 15 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments