Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Γιάννης Πισιμίσης Υπ.Δήμαρχος Βριλησσίων στο pagenews.gr: Οι προτάσεις για το Δήμο

Ο Γιάννης Πισιμίσης Υπ.Δήμαρχος Βριλησσίων μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις προτάσεις και θέσεις για το Δήμο

Ο Γιάννης Πισιμίσης Υπ.Δήμαρχος Βριλησσίων μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή Otanews με το Γιώργο Λαιμό για τις προτάσεις και θέσεις για το Δήμο.

Γιάννης Πισιμίσης Υπ.Δήμαρχος Βριλησσίων στο pagenews.gr: Οι προτάσεις για το Δήμο

Ο κ. Πισιμίσης δήλωσε: “Αυτό που δεν σταματάμε να λέμε χρόνια τώρα είναι ότι ο Δήμος Βριλησσίων έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα που αφορούν τη γεωγραφική του θέση μέσα στην Αττική, τον τρόπο που διασυνδέεται ευρύτερα μέσα στην Περιφέρεια της Αττικής και από άποψη ανθρώπινου κεφαλαίου και από άποψη ρυμοτομίας, πολεοδομικού σχεδιασμού, πρασίνου και γενικότερα από πολλές απόψεις. Αυτό που τονίζουμε εμείς διαρκώς είναι ότι αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα πρέπει να γίνουν αναπτυξιακά με μια δημοτική αρχή με μια διοίκηση η οποία πραγματικά μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις μέσα από ένα πολύ ρεαλιστικό μπορεί αυτό να το κάνει πραγματικότητα. Εμείς μιλάμε για μια αλλαγή της φιλοσοφίας στην διοίκηση με εισαγωγή καλών πρακτικών που έχουν να κάνουν καθαρά σε επίπεδο επιχειρησιακού ανασχεδιασμού και βεβαίως με την εισαγωγή της ψηφιοποίησης και του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου για να μπορέσουμε να είμαστε πολύ πιο άμεσοι στις ανάγκες και τα αιτήματα των πολιτών για να μπορούμε κατ αυτόμ τον τρόπο να ανταποκρινόμαστε στο βασικό ρόλο που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση και η φροντίδα των τοπικών υποθέσεων.

“Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα για τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε μέσα στην πόλη είτε αυτός ο τρόπος αφορά το αυτοκίνητο είτε αφορά την κυκλοφορία των πεζών βλέπουμε ότι τα πεζοδρόμια δεν έχουν καθόλη καλή βαδισιμότητα..” σμείωσε μεταξύ άλλων.