Πολιτική

Μητσοτάκης: Ενίσχυση του ΕΚΑΒ από Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις – Εντός της ημέρας η ΠΝΠ

Μητσοτάκης: Ενίσχυση του ΕΚΑΒ από Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις – Εντός της ημέρας η ΠΝΠ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πιθανότατα σήμερα η σχετική πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου άμεσα, ακόμη και σήμερα, για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με εξειδικευμένες δυνάμεις από την Πυροσβεστική και τις Ένοπλες Δυνάμεις προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από το υπουργείο Υγείας.

«Έχουμε αναλάβει όλοι μαζί την ευθύνη να αποκτήσει η χώρα ένα ΕΣΥ αντάξιο των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών» τόνισε και υπογράμμισε ότι «έχουμε ένα εξαιρετικά αναλυτικό οδηγό για όσα θέλουμε να κάνουμε, για να κάνουμε προσλήψεις και να ενισχύσουμε το ΕΣΥ, να το αναμορφώσουμε ριζικά».

Ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι η ΠΝΠ θα δίνει τη δυνατότητα στο υπουργείο Υγείας να αξιοποιήσει το εξειδικευμένο δυναμικό της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων, για να καλυφθούν άμεσα τα κενά στη στελέχωση των ασθενοφόρων.

Την ίδια ώρα, σημείωσε επίσης ότι θα υπάρξει μόνιμη παρέμβαση για το ΕΚΑΒ, μέσα στους επόμενους μήνες, όπως έχει ήδη δεσμευτεί. «Οι πολίτες θα δουν σημαντική διαφορά στην ταχύτητα και την ποιότητα στην ανταπόκριση των υπηρεσιών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments