Ελλάδα

Ημισκούμπρια: Αγνώριστος ο Πρύτανης – Έχασε 87 κιλά, τι δουλειά κάνει σήμερα

Ημισκούμπρια: Αγνώριστος ο Πρύτανης – Έχασε 87 κιλά, τι δουλειά κάνει σήμερα

Πηγή Φωτογραφίας: Karfitsa.gr

Ο DJ Πρύτανης μίλησε για την επιτυχία του συγκροτήματος "Ημισκούμπρια", αλλά και για την ανάγκη του να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Πρύτανης. Ο μουσικός και πρώην μέλος του συγκροτήματος “Ημισκούμπρια” εμφανίστηκε ανανεωμένος, καθώς έχει χάσει 87 κιλά.

Ο ίδιος μίλησε για την επιτυχία του χιπ χοπ συγκροτήματος, για τα χρήματα που έβγαλαν, αλλά και για τους λόγους διάλυσης.

«Πρύτανης ήταν το παρατσούκλι που μου έδωσαν λόγω του τρόπου ομιλίας μου. Το είχα πριν ασχοληθώ με τη μουσική. Ασχολούμαι με τα αρώματα από το 2012. Η τότε σύζυγός μου είχε κατάστημα και το ψάχναμε μαζί. Έχω αλλάξει εμφανισιακά και δεν καταλαβαίνουν όλοι ποιος είμαι όταν με βλέπουν στο μαγαζί. Έκανα επέμβαση στο στομάχι, είχα φτάσει 180 κιλά και τώρα είμαι στα 93. Έκανα την αλλαγή αυτή γιατί δεν άντεχα τον εαυτό μου», είπε αρχικά.

«Ως Ημισκούμπρια είχαμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά περισσότερο είχε ο Μιθριδάτης. Βγάλαμε χρήματα τότε, ήταν πολλά για τρία φτωχά παιδιά. Σε σύγκριση όμως με αυτά που έπαιρναν οι τραγουδιστές που εμφανίζονταν σε πίστες, ήταν τίποτα. Τα Ημισκούμπρια διαλύθηκαν γιατί υπήρξε ένας τσακωμός και είπαμε να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει για να είναι καλά», συνέχισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments