Focus

John Mayer: Παρεξηγημένος ο “γυναικάς” του Χόλιγουντ

John Mayer: Παρεξηγημένος ο “γυναικάς” του Χόλιγουντ

Πηγή Φωτογραφίας: Vanity Fair

John Mayer: Ο μουσικός δεν έχει πιει αλκοόλ από τις 23 Οκτωβρίου 2016, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν.

O John Mayer μιλά ανοικτά για την απόφασή του να εγκαταλείψει το παιχνίδι γνωριμιών αποφεύγοντας τα ραντεβού.

View this post on Instagram

A post shared by John Mayer’s Watches (@watches_of_mayer)

Ο 45χρονος μουσικός αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραμάτισε η νηφαλιότητά του στην τάση του για ραντεβού (ή τώρα, στην έλλειψή τους) στο πρώτο εορταστικό podcast του Call Her Daddy.

“Τα ραντεβού δεν είναι πλέον μια κωδικοποιημένη δραστηριότητα για μένα, δεν υπάρχει κατά έναν τρόπο… είναι εκτός πλαισίου πια!” είπε ο πάλαι ποτέ γνωστός καρδιοκατακτητής John Mayer, που είχε σχέσεις με αρκετές διάσημες γυναίκες της μουσικής και του κινηματογράφου, όπως η Taylor Swift, η Jennifer Aniston, η Katy Perry, η Jessica Simpson, η Minka Kelly και η Jennifer Love Hewitt.

Παράλληλα, πρόσθεσε: “Βασικά δεν βγαίνω – δεν πιστεύω ότι πρέπει, για να είμαι ειλικρινής. Σταμάτησα να πίνω πριν από έξι χρόνια, οπότε δεν έχω το υγρό κουράγιο. Έχω μόνο στεγνό κουράγιο”.

Ο καταλυτικός παράγοντας για τη νηφαλιότητά του ήταν τα 30ά γενέθλια του Drake και το επακόλουθο jangover των έξι ημερών ως αποτέλεσμα του αλκοόλ που κατανάλωσε στο πάρτι. Ο μουσικός δεν έχει πιει αλκοόλ από τις 23 Οκτωβρίου 2016, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments