Ζώδια

Μια Άγρια Έκρηξη Από Αληθινά Συναισθήματα 10/07-28/07

Μια Άγρια Έκρηξη Από Αληθινά Συναισθήματα 10/07-28/07

Πηγή Φωτογραφίας: Wallpaper Cave

Μια άγρια έκρηξη : Ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα .

10 Ιουλίου, αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και μπαίνει στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Όταν ο Ερμής αλλάζει ζώδια, το στυλ επικοινωνίας και σκέψης μας παίρνει ανεπαίσθητες αλλά σημαντικές αλλαγές. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε με τον εαυτό μας και τους άλλους θα αλλάξει δραματικά από τον Ερμή στον Καρκίνο που μόλις ζήσαμε.

Ενώ ο Καρκίνος μπορεί να είναι υπερβολικά συναισθηματικός και εστιασμένος στην ασφάλεια και τα θεμέλιά μας στη ζωή, ο Λέων κυβερνά τον Ήλιο και τον πέμπτο οίκο του ζωδιακού κύκλου, έτσι θα σκεφτόμαστε περισσότερο τους φίλους, τη διασκέδαση και (ειδικά) τον ρομαντισμό τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ερμής στον Λέοντα θα ζωντανέψει τα πράγματα και θα έρθει σαν μια άγρια έκρηξη νέας ενέργειας και μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε πολύ πιο τολμηρές νέες κατευθύνσεις και πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Τα πάθη μας γίνονται πολύ σημαντικά και συχνά μπροστά και στο επίκεντρο και αυτό μπορεί να φανεί σαν μια βαθιά ανάσα καθαρού αέρα.

Μπορεί να νιώθουμε πιο σίγουροι και αποφασισμένοι να μεταδώσουμε τα αληθινά μας συναισθήματα. Με τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο θα πούμε τη γνώμη μας – ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να παρεμβαίνει πολύ στην επικοινωνία σας όσο ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα, καθώς αυτό είναι μέρος της αρνητικής πλευράς του ζωδίου. Δεδομένου ότι ο Λέων είναι σταθερό ζώδιο, μπορούμε να γίνουμε πολύ μπερδεμένοι ή πολύ πεισματάρηδες ή περήφανοι.

Στη χειρότερη περίπτωση, η επικοινωνία μπορεί να κλίνει προς συναισθηματικές εκρήξεις αντί για δημιουργική έκφραση αυτού που θέλουμε.

Φροντίστε να μην αφήσετε τις συζητήσεις σας να γίνουν πολύ απαιτητικές ή προκλητικές προς τους άλλους. Το ίδιο ισχύει και για το να είστε υπερβολικά πληθωρικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να μεταφέρετε πριν το εκφράσετε.

Γενικά, ωστόσο, η επικοινωνία θα πρέπει να τείνει να είναι θετική, αισιόδοξη και λίγο πιο παιχνιδιάρικη αν όχι ευχάριστη. Εάν υπάρχει κάτι που πραγματικά θέλουμε, μπορεί να αισθανόμαστε πιο αποφασισμένοι καθώς και σίγουροι και άμεσοι στον τρόπο που το προσεγγίζουμε.

Ο Λέων μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τον πραγματικό μας εσωτερικό εαυτό και αυτή τη στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε σε αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε και θέλουμε.

Η επικοινωνία μας και ο τρόπος που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας και τις ιδέες μας θα είναι πολύ πιο εκφραστικοί και άμεσοι και δεν φοβόμαστε να ρισκάρουμε.

Στην καλύτερη περίπτωση, η έκφραση του εαυτού μπορεί να εκδηλωθεί με δημιουργικό και δραματικό τρόπο με σκοπό να προσελκύσει εκείνους που είναι πιο σημαντικοί είτε στον έρωτα, στη φιλία ή στην επιχείρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments