Αθλητισμός

Ο Βιλένα ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟ

Ο Βιλένα ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Θεαματική, αθόρυβη και ουσιαστική μεταγραφή από το Τριφύλλι.

Αυτή ναι, ήταν μια πραγματικά ευχάριστη εξέλιξη αν όχι και έκπληξη για τον Παναθηναϊκό. Και μιλάμε φυσικά για την αθόρυβη αλλά υπερπολύτιμη κίνηση της απόκτησης του Βιλένα.

Αυτές είναι οι πραγματικά καλές εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό και όχι οι νανούσιες και υπερφίαλες άνευ αντικειμένου αναλύσεις και συμπεράσματα από φιλικά κατωτάτου επιπέδου που περισσότερο μοιάζουν με διπλά προπονήσεων.

Κι αυτό γιατί η προσθήκη του Βιλένα ανεβάζει επίπεδο την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και κυρίως δίνει και ελευθερώνει ταυτόχρονα μια σειρά λύσεις στην συγκρότηση της μεσαίας γραμμής του Γιοβάνοβιτς.

Δεν έχει καμιά σημασία στην συγκεκριμένη περίπτωση αν τελικά στο χορτάρι ο Βιλένα ανταποκριθεί στα όσα περιμένει ο Παναθηναϊκός απ’ αυτόν. Κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο για καμιά μεταγραφή δεν μπορείς να το λες από πριν.

Όλες στο χορτάρι κρίνονται και υπάρχουν μια σειρά παραδείγματα πραγματικών παιχταραδων που τελικά για μια σειρά λόγους δεν βοήθησαν όσο περίμεναν όλοι απ’ αυτούς.

Σημασία έχει ότι οι προδιαγραφές της συγκεκριμένης μεταγραφής είναι απόλυτα σωστές και ιδιαίτερα καλές για τον νέο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments