Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μεταγραφάρα με Βιλένα! Ποδοσφαιριστής με δημιουργία,γκολ και προσωπικότητα

Παναθηναϊκός: Μεταγραφάρα με Βιλένα! Ποδοσφαιριστής με δημιουργία,γκολ και προσωπικότητα

Πηγή Φωτογραφίας: panathinaikos fc

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλη ανάγκη στο «8» να βάλει έναν ποδοσφαιριστή με δημιουργία, με γκολ, με προσωπικότητα, με ένταση στο παιχνίδι του, με επιθετικό μαρκάρισμα

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλη ανάγκη στο «8» να βάλει έναν ποδοσφαιριστή με δημιουργία, με γκολ, με προσωπικότητα, με ένταση στο παιχνίδι του, με επιθετικό μαρκάρισμα, έναν κεντρικό μέσο με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα άλλαζε την ποδοσφαιρική ζωή του συνόλου, έναν χαφ που θα ήταν σε θέση να του κάνει την διαφορά, πρωτίστως εκεί που πονούσε πολύ πέρσι, στην παραγωγή από τον άξονα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, το Τριφύλλι τα συνάντησε στον πρότερο ποδοσφαιρικό βίο του Τόνι Βιλένα και με μία δυνατή μεταγραφή έντυσε στα πράσινα τον Ολλανδό άσο με ένα ποσό πάνω από 2 εκατομμύρια στην Εσπανιόλ, δίνοντας στον 28χρονο παίκτη το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ, κοντά στα 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Όλο αυτό το διάστημα ξεκαθαρίζαμε πως το θέμα της καθυστέρησης στις μεταγραφές του Τριφυλλιού δεν ήταν σε καμία περίπτωση οικονομικό.

Και το κάναμε όχι για να καλύψουμε κάποιον, σε αυτή την γωνιά δεν λειτουργούσαμε ποτέ έτσι και ούτε πρόκειται, αλλά γιατί αυτή ήταν και είναι η πραγματικότητα που αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων. Και θα έχουν και συνέχεια τα… ψώνια από το πάνω ράφι, με τον στόπερ που βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Βιλένα είναι ένας χαφ που έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα από το κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου μετρώντας 15 παιχνίδια στην Εθνική Ολλανδίας. Σε άριστη ηλικία(28), έπειτα από μια καλή και γεμάτη σεζόν σεζόν στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Σαλερνιτάνα(33 συμμετοχές, 4 γκολ), χωρίς να αποτελεί κάποιου είδους ”στοίχημα” ή να ψάχνει κάποιο restart στον Παναθηναϊκό αλλά ως ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε σταθερή πορεία στη καριέρα του, μετά το εκρηκτικό ξεπέταγμα στη Φέγενορντ το 2012.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments