Αθλητισμός

Η Λανς προσέφερε 17.500.000 € για να κάνει δικό της τον Λιβάι Γκαρσία

Η Λανς προσέφερε 17.500.000 € για να κάνει δικό της τον Λιβάι Γκαρσία
Για ακόμη μία φορά ο Λιβάι Γκαρσία είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ

Για ακόμη μία φορά ο Λιβάι Γκαρσία είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ. Όχι μόνο για τα 3 γκολ που πέτυχε στο φιλικό παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Αλλά διότι είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο τα σενάρια που αφορούν στο μέλλον του. Ενώ όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται όλο και πιο έντονα, πως το παιχνίδι… αγριεύει και τα ποσά που αφορούν στη μεταγραφή του, ξεφεύγουν.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr είναι συγκεκριμένες. Στις αρχές της εβδομάδας ο Ολλανδός ατζέντης του ποδοσφαιριστή μαζί με αντιπροσωπεία της Λανς, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Ενωσης. Με σκοπό να συζητηθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Μια μεταγραφή, που όλα δείχνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί στην πιο ακριβή πώληση ποδοσφαιριστή από ελληνική ομάδα.

Η Λανς, λοιπόν, έβαλε στο τραπέζι επίσημη πρόταση ύψους 17.500.000 ευρώ. Πραγματικά χρήματα, στα χαρτιά και όχι στα λόγια. Συν κάποια μπόνους που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το τελικό ποσό. Και η αλήθεια είναι ότι οι Γάλλοι περίμεναν να ακούσουν θετική απάντηση. Ή έστω μια πιο θετική προσέγγιση στην πρότασή τους από τους Κιτρινόμαυρους.

Κι όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ενωση αρνήθηκε ασυζητητί την προσφορά και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει καμία συζήτηση, εάν τα ποσά που θα μπουν στα χαρτιά, δεν ξεπερνούν τα 20.000.000 €. Ποσό που ο Μελισσανίδης θεωρεί… πρέπον και… σωστό για να πουλήσει το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments