Ελλάδα

Έκλεισε η παλαιά και η νέα Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα

Έκλεισε η παλαιά και η νέα Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δυναμώνει η φωτιά στην Κορινθία, καίει δάση και οικισμούς στο Λουτράκι και στα Ίσθμια

Δυναμώνει η φωτιά στην Κορινθία, καίει δάση και οικισμούς στο Λουτράκι και στα Ίσθμια. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων τόσο στη νέα όσο και στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Η διακοπή κυκλοφορίας γίνεται από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τα διόδια της Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Λουτράκι: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων από σήμερα, Τρίτη (18/7) και για έξι μήνες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες και να γίνει διαχείριση των ζημιών και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την φωτιά.

Την κήρυξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ύστερα από αίτημα της δημοτικής αρχής, για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 17.07.2023 στις Δημοτικές Κοινότητες Λουτρακίου – Περαχώρας και Ισθμίας της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας και της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Παράλληλα, λίγο πριν τις 19.00 έκλεισε η παλαιά και η νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας έως τα διόδια της Κορίνθου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments