Αθλητισμός

Μελισσανίδης σε Γκαρσία: «Δεν σε πουλάω» του είπε, ανανεώνει το συμβόλαιό του

Μελισσανίδης σε Γκαρσία: «Δεν σε πουλάω» του είπε, ανανεώνει το συμβόλαιό του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία

«Φρένο» σε οποιαδήποτε σκέψη πώλησής του, έβαλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Λιβάι Γκαρσία. Το αφεντικό της ΑΕΚ, αφού πρώτα είχε και την σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο τα είχε πει νωρίτερα, συναντήθηκε με τον επιθετικό της Ένωσης και του ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν είναι προς πώληση.

Αφορμή αποτέλεσε η πρόταση ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν αρνητικά, με τον «Τίγρη» εκτός από το «δεν σε πουλάω», να… φτιάχνει ψυχολογικά τον 25χρονο άσο με ατάκες όπως «Σε λατρεύω, είσαι παιχταράς.Καταλαβαίνω οτι έρχονται προτάσεις. Εγώ δεν θέλω να σε πουλήσω. Θέλω να σε χαρώ. Να σε χαρεί η ΑΕΚ. Θέλω να σε ξεζουμίσω. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ. ».

Μάλιστα αφού του εξήγησε τα δεδομένα της πρότασης την οποία η ΑΕΚ απέριψε, του τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να χαλάσει η ομάδα ενόψει των παιχνιδιών του Champions League και της χημείας που υπάρχει, αφήνοντας όμως ανοιχτό το… παράθυρο, κάτι τέτοιο να γίνει τον Δεκέμβριο ή το επόμενο καλοκαίρι. «Μην τρελένεται το μυαλό σου. Δεν είμαστε εδώ για να σου κλείσουμε τον δρόμο. Μπορεί αργότερα, ακόμα και τον Δεκέμβρη ή το επόμενο καλοκαίρι να σε πουλήσω εκεί που θα θες, αλλά φέτος ξέχνα το», του είπε μεταξύ άλλων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε υπέροχο κλίμα, με τον Λιβάι Γκαρσία να αποδέχεται τα όσα άκουσε και σε επίπεδο απολαβών και μη πώλησής του, με τους δύο άνδρες να χωρίζουν με μία αγκαλιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments