Ελλάδα

Φωτιές τώρα: Αυτοί οι δρόμοι της Αττικής είναι κλειστοί

Φωτιές τώρα: Αυτοί οι δρόμοι της Αττικής είναι κλειστοί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στις Εθνικές Οδούς

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική έχουν τεθεί σε ισχύ λόγω του ανεξέλεγκτου πύρινου μετώπου που εξακολουθεί να μαίνεται

Για την περιοχή της Αττικής ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας στις εξής οδούς:

– οδό Φυλής, από την Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών, – επαρχιακή οδό Οινόης – Μαγούλας, από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ, – επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θηβών, από τον κόμβο Μάνδρας προς Θήβα μέχρι τα όρια με Θήβα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, – οδό Αγ. Αικατερίνης από Μάνδρα έως Λ. Καταδρομών, – Λ. Καταδρομών και Γερμανικού.

Παράλληλα, για την περιοχή της Βοιωτίας εξακολουθεί να ισχύει η διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:

– στη Λεωφόρο Οινόης Σχηματαρίου – Ελευσίνας, από τη 14η χ/θ (Στεφάνι Βοιωτίας) έως την 7η χ/θ (περιοχή ΤΙΤΑΝ), – στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, από 33η χ/θ (θέση Άγιος Χριστόφορος) έως την 30η χ/θ (όρια με Νομό Αττικής), καθώς και – στην Επαρχιακή Οδό Πάνακτου – Οινόης Αττικής, από την 1η έως την 10η χ/θ.

Επιπλέον, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος του Κόμβου Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον Κόμβο Επιδαύρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, πλην όμως παραμένει κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments