Pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr Varometro. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μαρία Συρεγγέλα
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Θανάσης Γλαβίνας
Στέλεχος ΠΑΣΟΚ

Μαρία Συρεγγέλα – Θανάσης Γλαβίνας στο pagenews.gr: Πυρκαγιές και ψήφος των αποδήμων στο επίκεντρο

Η Βουλευτής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα και το στέλεχος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας μίλησαν στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκαν στις πυρκαγιές καθώς και στο νομοσχέδιο που αφορά την ψήφο των αποδήμων.

Η Βουλευτής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα και το στέλεχος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν στις πυρκαγιές καθώς και στο νομοσχέδιο που αφορά την ψήφο των αποδήμων.

Μαρία Συρεγγέλα – Θανάσης Γλαβίνας στο pagenews.gr: Για τις πυρκαγιές 

Η κ. Μαρία Συρεγγέλα ανέφερε: “Όσες και όσοι από την πυροσβεστική γυναίκες και άντρες από την Αστυνομία δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σώσουν ανθρώπινες ζωές κατά κύριο λόγο γιατί αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη και κάτά κύριο λόγο πρώτη προτεραιότητά μας. Απλά βλέπουμε τις φωτιές που “ξεφεύγουν” αυτές που λέμε τις μεγάλες φωτιές που είναι πάρα πολύ δύσκολες να τις ελέγξεις. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάθε μέρας με αυτές τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν θα έχουμε πάρα πολλές φωτιές που έχουν ξεκινήσει κατά κύριο λόγο, ο κανόνας λέει ότι είναι από ανθρώπινο χέρι και αυτές όμως οι φωτιές έχουν περιοριστεί..”.

Ο κ. Γλαβίνας σημείωσε: “Οι φωτιές είναι μια πραγματικότητα συμβαίνουν, συνέβησαν και θα συμβαίνουν για πάντα. Μεγάλες καταστροφές η κλιματική κρίση είναι μια ζώσα πραγματικότητα και θα την έχουμε πάντα μπροστά μας αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτό παρά τις δύσκολες στιγμές δεν μπορεί να είναι συγχωροχάρτι, δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο εκεί ότι εντάξει θα έχουμε προβλήματα με την κλιματική κρίση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Μπορούμε να κάνουμε πολλά και πράγματι αυτή τη στιγμή και τα αεροπλάνα μας και ότι μέσα εγώ μπορώ να δεχθώ ότι σε πρώτη φάση είναι περισσότερα από τις άλλες φορές…” σημείωσε μεταξύ άλλων.

*Η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη