Αθλητισμός

Παναθηναϊκός-Ντνίπρο 2-2: Εξασφάλισε παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο – Και τώρα η Μαρσέιγ

Παναθηναϊκός-Ντνίπρο 2-2: Εξασφάλισε παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο – Και τώρα η Μαρσέιγ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε στη «Λεωφόρο», αλλά τελικά κατάφερε να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αποκλείοντας την Ντνίπρο με σκορ 2-2 (1-3 το ματς στη Σλοβακία).

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μαρσέιγ, αν θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Champions League. Σημειώνεται ότι η Μαρσέιγ έχει δυναμώσει με τις μεταγραφικές κινήσεις της αυτό το καλοκαίρι, με πιο ηχηρό όνομα αυτό του Ομπαμεγιάνγκ.

Το «τριφύλλι» διασφάλισε πως, ακόμα κι αν αποκλειστεί από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του στους ομίλους του Europa League. Αυτό θα συμβεί είτε αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο είτε στα πλέι οφ, αφού βρίσκεται στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

Τα δύο γκολ του Αντράζ Σπόραρ αποδείχθηκαν αρκετά για τους «πράσινους», που έκαναν τα… εύκολα δύσκολα απέναντι στην Ντνίπρο και, μολονότι προηγήθηκαν μόλις στο 15’, βρέθηκαν να… κυνηγούν στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, απ’ τα γκολ των Ντόβμπικ (23’) και Σαράπι (54’).

Ο Σλοβένος φορ όμως, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του (από τρομερή ενέργεια του Φίλιπ Τζούριτσιτς), επανέφερε την ηρεμία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξασφάλισε με την πρόκρισή του την παρουσία του (μίνιμουμ) στους ομίλους του Europa League, ανεξαρτήτως της έκβασης των αγώνων του με τη Μαρσέιγ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments