Lifestyle

Βασάλος – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το νέο ερωτευμένο ζευγάρι από τα Κουφονήσια πήγε στην Πάρο

Βασάλος – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το νέο ερωτευμένο ζευγάρι από τα Κουφονήσια πήγε στην Πάρο

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG

Ποζάρει με το μαγιό και το νέο του λουκ, τα κοτσιδάκια στα μαλλιά

Στην Πάρο με τους φίλους του πέρασε τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd)

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, περνά το καλοκαίρι του, μεταξύ άλλων, με τον καλό του φίλο και YouTuber, Fipster, αλλά και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του, το οποίο πλέον μετρά 462.000 ακολούθους, δείχνοντάς τους πώς πέρασε με την παρέα του στο κυκλαδίτικο νησί.

Ο ίδιος ποζάρει με το νέο του λουκ, τα κοτσιδάκια στα μαλλιά και φορώντας το μαγιό του, ενώ κατέγραψε και τους φίλους του σε χιουμοριστικά βίντεο, με φόντο την Πάρο.

Όπως φαίνεται και μέσα από το Instagram του, ο γυμναστής έχει ταξιδέψει σε αρκετά μέρη φέτος το καλοκαίρι, όπως η Σκύρος, η Κύπρος, τα Κουφονήσια και η Πάρος, μιας και έχει μοιραστεί με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους, αρκετά στιγμιότυπα. Στα περισσότερα από αυτά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ποζάρει με το μαγιό του μέσα από τη θάλασσα, δείχνοντας παράλληλα, τα τοπία από τις πράσινες παραλίες που επέλεξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments