Focus

Χάντερ Μπάιντεν: Στρίπερ φίλη του αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και στο σπρέι μαυρίσματος

Χάντερ Μπάιντεν: Στρίπερ φίλη του αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και στο σπρέι μαυρίσματος

Πηγή Φωτογραφίας: NBC News

Χάντερ Μπάιντεν: Λατρεύει τα ντούς στο face time και πληρώνει όσο όσο

Λεπτομέρειες για τον εθισμό του Χάντερ Μπάιντεν στα ναρκωτικά και τα ομαδικά όργια, την εμμονή του με το σπρέι μαυρίσματος και τα Facetime ντους, αλλά και την δίψα του για την αγάπη και την προσοχή του πατέρα του και το αίσθημα μειονεξίας έναντι του μεγαλύτερου αδελφού του, Μπο, αποκαλύπτει μια πρώην στρίπερ φίλη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunter Biden (@crackheadhunterbiden)

Όταν πέθανε ο Μπο Μπάιντεν από καρκίνο προ οκταετίας, ο Χάντερ βυθίστηκε σε μια δίνη αυτοκαταστροφής, που έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες με τη χρήση ναρκωτικών, το σεξ με ιερόδουλες και τις σκιώδεις επιχειρηματικές συναλλαγές του. Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail η 35χρονη Άλλι Κένεντι περιέγραψε τον Μπάιντεν ως ένα «χαμένο αγοράκι», που ήταν ο «αποδιοπομπαίος τράγος» του πατέρα του, Τζο.

Το μαύρο πρόβατο της οικογένειας «Πραγματικά πιστεύω ότι τα έχει χάσει από τότε που ήταν μικρό παιδί. Έλεγε ότι ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και πάντα δεύτερος πίσω από τον Μπο. Ο Μπο ήταν ο ήρωας, ο λευκός ιππότης. Ο Χάντερ είναι ήπιο άτομο κι όταν πέθανε ο αδελφός του, νομίζω όλα κατέρρευσαν γύρω του.

Είχα μερικές βαθιές συζητήσεις μαζί του. Είναι τρόπον τινά ο αποδιοπομπαίος τράγος της οικογένειας. Δεν νομίζω ότι τον αγάπησαν αρκετά οι γονείς του. Νομίζω ότι θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει την έγκριση του πατέρα του. Νομίζω ότι γι αυτό ήταν τόσο ανόητος ώστε να μπλεχτεί με αυτές τις υποθέσεις με τη Ρωσία, την Κίνα και την Ουκρανία. Ήθελε απλώς την έγκριση και την αγάπη του πατέρα του».

Τα σπρέι μαυρίσματος των 500 δολαρίων Η αισθητικός με τα τατουάζ που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα της και της εξασφάλισαν ένα εξώφυλλο στο Inked Magazine, είπε ότι συνάντησε τον Χάντερ όταν της τηλεφώνησε μια φίλη της και της είπε ότι ένας πλούσιος πρόσφερε 500 δολάρια για να του κάνουν σπρέι μαύρισματος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε κι εκείνη άρπαξε την ευκαιρία ελπίζοντας να πάρει γερό φιλοδώρημα για κάτι που χρέωνε 60 δολάρια στους πελάτες.

Η Κένεντι λέει ότι δεν κατάλαβε πώς ο Χάντερ ήταν εθισμένος στο κρακ παρά μόνον όταν πέρασε ένας μήνας αφότου ξεκίνησε η φιλική τους σχέση. Άρχισαν να βγαίνουν για δείπνα σε πανάκριβα ρεστοράν στο Μανχάταν κι όποτε εμφανιζόταν ο Χάντερ στην πόλη «μου τηλεφωνούσε, του έκανα σπρέι μαυρίσματος και μετά βγαίναμε έξω για φαγητό.»

Η σχέση του Χάντερ με τη χήρα του αδελφού του Αν και απολάμβανε τη γενναιοδωρία του Χάντερ η Κένεντι λέει ότι της προξένησε αλγεινή εντύπωση η σχέση του με τη Χέιλι, τη χήρα του αδελφού του, Μπο. Όπως λέει η Χέιλι έκανε χρήση κρακ με τον Χάντερ και έκανε και στους δύο, ενώ ήταν γυμνοί, σπρέι μαυρίσματος και μετά έβγαιναν μαζί έξω. «Ένα βράδυ [ο Χάντερ] μας άφησε στο τραπέζι. Η Χέιλι με πλησίασε και μου είπε: ‘ξέρω ότι δείχνει περίεργο, μάλλον θα με κατακρίνεις, αλλά ουδέποτε απάτησα τον άνδρα μου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments