Lifestyle

Μαντώ Γαστεράτου: Κάνει ντους στη Νάξο και το Instagram… αναστενάζει

Μαντώ Γαστεράτου: Κάνει ντους στη Νάξο και το Instagram… αναστενάζει

Πηγή Φωτογραφίας: Thepressroom

Ανάσες δροσιάς για τη γνωστή παρουσιάστρια στο νησί των Κυκλάδων.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νάξο απολαμβάνει αυτές τις ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να πάρει μερικές ανάσες δροσιάς και να αποφορτιστεί από τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL❤️ (@madogasteratou)

Μόλις χθες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της, Κυβέλη, όπου της ευχόταν για τα πρώτα της γενέθλια.

«Ένας χρόνος στην ζωή μου μαζί σου! Να τα εκατοστίσεις μοναδική μου! Να ζήσεις όπως θες την ζωή σου κι εγώ θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου! Χρόνια πολλά τσουρεκάκι μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους που της ευχήθηκαν με τη σειρά τους.

Σήμερα η παρουσιάστρια άλλαξε… ύφος και επανήλθε με νέα δημοσίευση από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαύρο μαγιό κάτω από το ντους του ξενοδοχείου που διαμένει στη Νάξο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Summer mood on».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments