Ελλάδα

“Επτά Κροάτες μαχαιρωμένοι από οπαδούς της ΑΕΚ – Πιέζουν την UEFA να διώξει την Ντιναμό”!

“Επτά Κροάτες μαχαιρωμένοι από οπαδούς της ΑΕΚ – Πιέζουν την UEFA να διώξει την Ντιναμό”!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κατηγορίες κατά της Ένωσης και της ελληνικής αστυνομίας εξαπολύουν δημοσιεύματα στην Κροατία.

Για άρνηση της ΑΕΚ να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο κροατικά δημοσιεύματα και αναφέρουν μια άλλη εικόνα για τους Κροάτες συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα vecernji.hr αναφέρεται ότι η ΑΕΚ αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία και δεν δίνει τα βίντεο από τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες της «OPAP Arena» το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτό γίνεται, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, επειδή «οι οπαδοί της είχαν συγκεντρωθεί εκεί και περίμεναν τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, είχαν φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ και μαχαίρια. Το ερώτημα είναι γιατί η ΑΕΚ δεν θέλει να συνεργαστεί με την αστυνομία;

Επιμένουν να κατηγορούν για όλα τη Ντιναμό και είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι η ελληνική αστυνομία είχε μεγάλο ρόλο στα επεισόδια. Γι’ αυτό αντί να ηρεμούν την κατάσταση, πιέζουν την UEFA να διώξει τη Ντιναμό από την Ευρώπη.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για Κροάτες που φέρουν τραύματα από μαχαίρι, αλλά δεν έχουν καταγραφεί. «Μάθαμε επίσης ότι επτά Κροάτες μαχαιρώθηκαν και βρίσκονται στην αστυνομία, ενώ τουλάχιστον δύο έχουν τραύματα από φωτοβολίδα.

Αν και τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι φρόντισαν τους τραυματίες, φαίνεται πως ήταν ψέματα, καθώς δεν τους έχει προσφερθεί ιατρική βοήθεια και βρίσκονται ακόμα υπό κράτηση. Η αστυνομία δεν θέλει να καταγράψει αυτά τα τραύματα, επειδή θα φανεί τότε ποιοι χρησιμοποίησαν τα μαχαίρια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments