Αθλητισμός

Μπρινιόλι: «Η Μαρσέιγ μπορεί να σκοράρει από το… πουθενά»

Μπρινιόλι: «Η Μαρσέιγ μπορεί να σκοράρει από το… πουθενά»

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Μπρινιόλι σε συνέντευξη του έδειξε σίγουρος για την ομάδα του

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του κόντρα στη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, επικρατώντας με 1-0, με τον Μπρινιόλι να κρατά ανέπαφη την εστία του κόντρα στον Ομπαμεγιάνγκ και την παρέα του.

Οι πράσινοι έπαιξαν πολύ σωστά, άρτια προετοιμασμένοι από τον Γιοβάνοβιτς, όπως επισήμανε ο Μπρινιόλι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Live Sport, ενώ τόνισε πως με… οδηγό το ματς της Λεωφόρου και επίγνωση του πόσο επικίνδυνη επιθετικά είναι η Μαρσέιγ, η ομάδα του έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπρινιόλι:

Για την καλή απόδοση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο: «Ξέραμε πώς θα αγωνιστούν, με ποιον τρόπο θα μας πιέσουν. Προσπαθήσαμε να έχουμε τις κατάλληλες αντιδράσεις στο πρέσινγκ τους και τα καταφέραμε. Ο προπονητής μας είχε εξηγήσει τι πρέπει να κάνουμε και μας είχε προετοιμάσει για ό,τι μας περίμενε».

Για το αν μπορούν να το ξανακάνουν και στο «Βελοντρόμ»: «Αφού μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στη Λεωφόρο, μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο “Βελοντρόμ”. Βέβαια, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Η Μαρσέιγ είναι μια εξαιρετική ομάδα και θα αντιδράσει. Δεν θέλει να αποκλειστεί και δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Αλλά δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να έχουμε την κατοχή της μπάλας».

Για τα τρία γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στα ματς με την Ντνίπρο εν συγκρίσει με το μηδέν παθητικό με τη Μαρσέιγ: «Ναι, αυτό συνέβη, αλλά είναι κάτι σχετικό. Είναι πολλές παράμετροι που παίζουν ρόλο και επηρεάζουν ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει ένας και ξεκάθαρος λόγος. Είναι η εποχή, είναι η συγκέντρωση, είναι ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, έστω και αν τα καταφέρνουμε και με άλλους τρόπους».

Για το κατά πόσο είναι εύκολο να «κλειδώσουν» τη Μαρσέιγ στο δεύτερο παιχνίδι: «Η Μαρσέιγ μπορεί να σκοράρει σε ένα δευτερόλεπτο. Από το πουθενά, στην κυριολεξία. Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς: τελειώσαμε μόνο τη μισή δουλειά. Για να προκριθούμε έχουμε άλλα 90 λεπτά. Στο “Βελοντρόμ” πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε την παραμικρή χαραμάδα στην άμυνά μας».

Για το τι πρέπει να αποφύγει ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία: «Έχει σημασία να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να μην κλειστούμε στην άμυνά μας και να περιμένουμε. Αυτό που κάναμε στη Λεωφόρο, να το κάνουμε και στη Μασσαλία. Ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο, αλλά εάν εμείς έχουμε την κατοχή και την επίθεση, τότε θα έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στην άμυνα».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα ενόψει της ρεβάνς: «Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε. Ακόμα και σε παιχνίδια που φαινομενικά κάναμε σχεδόν τα πάντα σωστά, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνω πως η ρεβάνς στη Μασσαλία θα είναι ένα άλλο ματς, υπό άλλες συνθήκες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments